Μαρία Αντωνά: Τι ενδοιασμό είχε η Τσιμτσιλή όταν έμαθε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

25.10.2024
Μαρία Αντωνά: Τι ενδοιασμό είχε η Τσιμτσιλή όταν έμαθε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα
Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον παρουσιαστή

Στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη μετά από πολλά χρόνια σχέσης κι ενώ ο γάμος τους είχε πάρει αναβολή.
Ήρθε ο χωρισμός και λίγο μετά ήρθε ένας νέος έρωτας που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Καλεσμένη στο Happy Day, με την άνεση της πρώην συνεργάτιδας της εκπομπής και απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρία ένιωθε άνετα.

«Το πιο σημαντικό στις σχέσεις πάντα φαίνεται στο τέλος. Εγώ έχω μάθει, πρώτα να σέβομαι τον εαυτό μου. Ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και την επιλογή μου. Και αυτό που μου άρμοζε ήταν η αξιοπρέπεια. Δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα» είπε για τον χωρισμό της από τον παραλίγο σύζυγό της και συνέχισε:

«Είδα κάποια πράγματα και έπρεπε να κοιτάξω τη Μαρία»

Ενώ στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε ανοιχτά για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που πραγματικά θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο. Δεν το κρύβω αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω πολύ. Αλλά είμαι πραγματικά πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη».», εξομολογείται η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ δεν το κρύβω ότι όταν έμαθα για αυτή τη σχέση σου είπε αν είσαι σίγουρη γιατί ξέρω ότι θέλεις να κάνεις οικογένεια και παιδιά και αυτός ο άνθρωπος αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να στο προσφέρει;» της είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Μαρία Αντωνά να απαντάει:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Το τι επιφυλάσσει η μοίρα και ο Θεός δεν το ξέρουμε. Προς το παρόν έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι. Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου» απάντησε η Μαρία και συνέχισε:

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα για αυτή τη σχέση μου, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Όταν προχωρήσει μια κατάσταση, θα το μοιραστώ και με τους φίλους μου και με τους ανθρώπους που έχω πολύ κοντά μου. Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμένα είναι οι φίλοι, ειδικά αυτή τη χρονιά που για εμένα ήταν αρκετά δύσκολη»

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 12:13