Ετεοκλής Παύλου προς Χατζίδου: «Αυτή η διάθεση το πρωί μόνο ...το βράδυ γιατί με κατσαδιάζεις;»

25.10.2024
Ετεοκλής Παύλου προς Χατζίδου: «Αυτή η διάθεση το πρωί μόνο ...το βράδυ γιατί με κατσαδιάζεις;»
Οι Παρασκευή είναι η μέρα του

Φαίνεται οτι πριν το Σαββατοκύριακο ο Ετεοκλής Παύλου μπαίνει πάντα σε mood Weekend και τις Παρασκευές σαν να απελευθερώνεται και να εκφράζεται όπως στο σπίτι του. ΄Όχι πως τις άλλες μέρες δεν είναι αυθόρμητος. Φυσικά και είναι. Αλλά τις Παρασκευές βγαίνουν τα παράπονα και τα θέλω στην επιφάνεια.

Την προηγούμενη Παρασκευή ζήτησε ο άνθρωπος μια φασολάδα από τη γυναίκα του που τον παρέπεμψε στη μάνα του για να τη φτιάξει, σήμερα το ζευγάρι είχε έναν απίσης απολαυστικό διάλογο για άλλο θέμα.

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου μπήκαν χέρι χέρι στο πλατό του Breakfast@Star με τον Ετεοκλή να λέει πως θέλει να χορέψει, την Ελένη να του λέει να κάτσιε καλά μη φάει καμιά χύμα και δεν είναι κι εύκολο να τον σηκώσουν και το μαζεύει αμέσως με το που τη ρώτησε γιατί, λέγοντας πως είναι ψηλός άντρας αλλά κοιτάζοντας το κοινό και ψυθιρίζοντας "τι να πω" και στη συνέχεια με πολύ καλή διάθεση να προτρέπει όλο τον κόσμο να λειτουργήσει όπως στα χωριά.

Όποιον βλέπει σήμερα στον δρόμο και άγνωστο να λέει την καλημέρα του μεταδίδοντας θετική ενέργεια. Και κάπου εκεί ο Ετεοκλής Πάυλου δεν άντεξε...

«Εγώ τα βράδια τρώω κατσάδα... Αυτή η διάθεση το πρωί μόνο ...το βράδυ γιατί με κατσαδιάζεις;» της είπε με την Ελένη Χατζίδου να του λέει πως αυτό δεν είναι ωραίο τώρα... Ουπς... Ετεοκλή βλέπουμε κι άλλη κατσάδα στο άμεσο μέλλον και μάλλον όχι το βράδυ...

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 09:11