Η Τσιμτσιλή ρώτησε τον Φραγκολιά για τη σχέση του και τη φημολογούμενη κρίση

16.10.2024
Η Τσιμτσιλή ρώτησε τον Φραγκολιά για τη σχέση του και τη φημολογούμενη κρίση
Χθες έσκασε το θέμα. Σήμερα η Σταματίνα δεν το άφησε να περάσει έτσι

Οι χθεσινές δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά για δύσκολο Σαββατοκύριακο και το Unfollow που του έχει κάνει η εδώ και χρόνια σύντροφος του Δώρα Πατσιώτη έχουν ανάψει φωτιές στις φήμες ότι εδώ υπάρχει και καπνός και φωτιά και μάλλον μιλάμε για χωρισμό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φυσικά και αφού ο Κώστας είναι συνεργάτης του Happy Day εδώ και πολλά χρόνια και η σχέση τους είναι πολλά περισσότερα από απλά επαγγελματική είχε το θάρρος να τον ρωτήσει on air για όσα ακούγονται:

«Όλοι σε ψάχνουν από χθες για να σε ρωτήσουν για την προσωπική σου ζωή. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μία επιλογή, έχεις μία γνωστή σχέση κι υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτή η σχέση περνά δύσκολα» του είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν θέλω να αναφέρω κάτι. Ουδέν σχόλιο! Άκουσα και κάτι παλαβά. Αν χρειαστεί να πω κάτι, είμαι σε μία δίωρη εκπομπή κι εννοείται ότι θα το πω εδώ. Να κάθομαι στον δρόμο να συζητώ για την προσωπική μου ζωή… Δεν μου αρέσει και δεν μου αρμόζει» απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Επειδή είσαι του χώρου, αντιλαμβάνεσαι ότι η απάντηση ουδέν σχόλιο είναι ότι ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Είναι σαν να το τροφοδοτείς» συνέχισε η Σταματίνα με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει: «Όποιος επικοινώνησε μαζί μου τους είπα πείτε ό,τι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν πρόκειται να κρατήσω μούτρα»

«Εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι σε φάση που δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο» έκλεισε το θέμα η παρουσιάστρια μη θέλοντας να τον πιέσει αφού προφανώς δεν είναι έτοιμος να πει κάτι περισσότερο.

Λίγη ώρα αργότερα η Δώρα Πατσιώτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ήταν ιδιαίτερα λακωνική.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 16:35