Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Τρελό γέλιο το αυτοτρολάρισμα για την ξεχασμένη βαλίτσα τους

Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Τρελό γέλιο το αυτοτρολάρισμα για την ξεχασμένη βαλίτσα τους
Κι εμείς γελάμε, αλλά και οι ίδιοι με αυτά που τους συμβαίνουν

Έχουν απίθανο χιούμορ και οι δύο και το έχουν αποδείξει πολλές φορές. «Οικογενειακή ιστορία» όμως είχαμε καιρό να δούμε. Νομίζουμε από τότε που η Σοφία Κουρτίδου έβαλε τα led κεράκια που αγόρασαν πάνω στο αναμμένο καλοριφέρ με αποτέλεσμα να λιώσει το πλαστικό και να σκορπίσει παντού.

Και μας είχαν λείψει. Εμάς δηλαδή γιατί εκείνοι το ζουν. Βέβαια έχουν δείξει με τη γενικότερη στάση ζωής τους πως πάντα προσπαθούν να βρουν την ανέμελη και αστεία πλευρά σε ότι στραβό μπορεί να τύχει να συμβεί. Και αυτή τη φορά κατάφεραν να ταξιδέψουν σε άλλη πόλη –όπου και θα πρέπει να μείνουν γιατί η Σοφία έχει πρόβες- χωρίς βαλίτσα. Με τα ρούχα που φοράνε!

Και η διήγηση για το πώς τα κατάφεραν να το πετύχουν αυτό αλλά και τα πλάνα με τη βαλίτσα μόνη αφημένη μέσα στο σπίτι από τις κάμερες ασφαλείας παρέα με το τρελό τους αυτοτρολάρισμα, απόλυτα απολαυστική. Ότι πιο αστείο και ωραίο είδαμε σήμερα.

«Οικογενειακές ιστορίες Vol.1749 επεισόδιο "Η ξεχασμένη βαλίτσα".
Άλλοι χάνουν τη βαλίτσα τους... εμείς την ξεχνάμε!!! Μπορεί να ταξιδέψαμε χωρίς τη βαλίτσα μας, έχουμε όμως την αγάπη μας, οπότε δεν μας σταματάει τίποτα!» έγραψε η Σοφία βάσοντς το βίντεο που μας έκανε να "λιώσουμε"...

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 15:27