Μιμή Ντενίση: Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της πέρυσι από θαυμαστές

16.10.2024
Μιμή Ντενίση: Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της πέρυσι από θαυμαστές
Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για τον περσινό άγνωστο τραυματισμό της

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι η Μιμή Ντενίση με ένα νέο έργο, μετά την τρίμηνη sold out παραμονή της πέρυσι στο Μέγαρο Μουσικής. Η πρωταγωνίστρια με το "Madre" ένα έργο για τη μάνα, επέστρεψε στην πόλη που αγάπησε και θα μείνει εκεί το επόμενο διάστημα.

Μιλώντας αποκλειστικά στον Χρήστο Γιασκουλίδη και την εκπομπή "Πρωινό Σουσού" η Μιμή Ντενίση από τη Συμπρωτεύουσα είπε πολλά και έκανε και μια αποκάλυψη:

«Κι εγώ αγάπησα πολύ τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για αυτή την πόλη. Είπα ότι έπρεπε να μείνει αυτό το έργο, όπως έμεινε για τη Σμύρνη, έτσι και για τη Θεσσαλονίκη. Έτσι γεννήθηκε το Madre», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν έχει άγχος:

«Άγχος δεν έχω, όχι. Εγώ έχω μόνο χαρά και ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος βλέπει την αγάπη που του έχω, δεν βάζω ποτέ εξωφρενικά εισιτήρια. Προτιμώ να έχει κόσμο με φθηνότερο εισιτήριο, ανάλογα πάντα με την παραγωγή»

Τέλος όταν ρωτήθηκε για ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει απάντησε πως εμμονικό θαυμαστή δεν είχε αλλά της συνέβη κάτι άλλο:

«Δεν το έχω πει ποτέ. Ήρθε τον χειμώνα ένα γκρουπ 40 άτομα κι έπεσαν πάνω μου. Εγώ κάθισα στο σκαλί και έπαθα κάταγμα στο ιερό οστό. Έπαιζα επί ένα μήνα με τρομερούς πόνους. Δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσω. Είναι θέμα σεβασμού προς τους θεατές και τους συναδέλφους μου»

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 15:01