Χριστίνα Αλούπη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της στην Αθήνα

15.10.2024
Χριστίνα Αλούπη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της στην Αθήνα
NDP PHOTO AGENCY
Τέλος στις φήμες με μια κοινή εμφάνιση

Πολλά έχουν ακουστεί από την εποχή που η Χριστίνα Αλούπη αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική με τους δύο γιους της, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της Κώστα Κέφαλο.

Και η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι είχε από καιρό πει πως επιθυμεί να γυρίσει, οπότε η μοναχική επιστροφή της Χριστίνας, άναψε φωτιές στις φήμες χωρισμού χωρίς όμως ποτέ η ίδια να επιβεβαιώσει απολύτως τίποτα.

Την Παρασκευή που μας πέρασε μετά από πολύ καιρό –χρόνια- η Χριστίνα Αλούπη και ο Κώστας Κέφαλος έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση στην κοσμική Αθήνα και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός.
Έχοντας στο πλευρό τους τον κουμπάρο τους –νονό του ενός γιου τους- Νίκο Γεωργιάδη αλλά και την κολλητή τους φίλη Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκαν στο party που διοργάνωσε η εταιρεία Jack And Jones στο Veniero στο Κεφαλάρι και φυσικά η κοινή τους παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη.

ALOUPI_KAI_KWSTAS_KEFALOS_3_4c2b0.jpg

«Με συνόδευσε ο σύζυγός μου στο αποψινό event. Η οικογένεια παραμένει μαζί. Είναι ένας καθημερινός αγώνας, με την καλή έννοια. Παραμένουμε οικογένεια με τον σύζυγό μου. Κανένας γάμος δεν είναι εύκολος, κάθε γάμος έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Το θέμα είναι να τα ξεπερνάς και να συνεχίζεις. Κι από την άλλη αν δεν μπορέσεις, για αυτό υπάρχουν και τα διαζύγια. Η ζωή συνεχίζεται. Έτσι δεν είναι;» δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη στις τηλεοπτικές κάμερες.

ALOUPI_KAI_KWSTAS_KEFALOS_1_00559.jpg

Σε άλλα νέα στο εν λόγω πάρτι βρέθηκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο –δεν έχουν να χωρίσουν και κάτι άλλωστε- αλλά δεν μίλησαν στις κάμερες –καταλαβαίνουμε γιατί- αλλά και πάρα πολλοί άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσα τους και η Μαρία Αντωνά που είχε αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου παίζοντας μουσική, μια μέρα πριν βιώσει την πιο δύσκολη στιγμή της με τον χαμό της μητέρας της.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 15:24