Χριστίνα Αλούπη: Εκείνη στην Ελλάδα με τα παιδιά, ο σύζυγος στην Αμερική «Είναι λογικό να αναρωτιέται κάποιος αν έχω χωρίσει»

06.03.2025
Χριστίνα Αλούπη: Εκείνη στην Ελλάδα με τα παιδιά, ο σύζυγος στην Αμερική «Είναι λογικό να αναρωτιέται κάποιος αν έχω χωρίσει»
Instagram aloupichristina
Τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια εκείνη έχει επιστρέψει με τους δυο γιους της στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα που ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος ζει μόνιμα στην Αμερική –όπου βρίσκονταν ως το 2022 οικογενειακώς- και πηγαινοέρχεται. Δεν ήταν παράλογο που λίγο καιρό μετά την μόνιμη επανεγκατάσταση της Χριστίνας Αλούπη με τα παιδιά στην Ελλάδα άρχισαν να ψιθυρίζονται φήμες χωρισμού.

ALOUPI_FAMILY_4_0b79f.jpg

Φήμες που η ίδια διέψευσε. Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για όλα.

«Ο σύζυγός μου πηγαινοέρχεται στην Αμερική. Θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν την οικογενειακή θαλπωρή, γιατί τους λείπει πολύ ο πατέρας τους. Έχουν συνηθίσει πλέον. Έχουμε μπει στην 3η χρονιά που έχουμε επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά πάντα όταν έρχεται η μέρα που είναι να φύγει ο μπαμπάς για Αμερική, είναι μια δύσκολη ημέρα για τα παιδιά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι λογικό να αναρωτιέται κάποιος αν έχω χωρίσει, ειδικά όταν παλιότερα ήμουν πιο ανοιχτή στο να προβάλλω την οικογένειά μου και να τη δείχνω στα social media, και τα τελευταία χρόνια έχω κρατήσει κάποια πράγματα για μένα. Ένιωσα λίγο την ανάγκη να κλειστώ στον εαυτό μου.

ALOUPI_FAMILY_5_18cd3.jpg

Ένας από τους λόγους που έφυγα με τα παιδιά από την Αμερική είναι η αυξημένη εγκληματικότητα. Η Αμερική δεν είναι πλέον τόσο ασφαλής όσο ήταν πριν 15 χρόνια που πήγα εγώ. Αυτή τη στιγμή θέλω ηρεμία. Αυτό είναι που αποζητάω από τη ζωή μου. Θέλω οικογενειακές στιγμές, να τις απολαύσω γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2025 - 19:00