Μακαλιάς: Χοντρές αιχμές για ανθρώπους του Αnt1 «Δεν ήμουν αρεστός και είναι προσωπικοί οι λόγοι»

15.10.2024
Μακαλιάς: Χοντρές αιχμές για ανθρώπους του Αnt1 «Δεν ήμουν αρεστός και είναι προσωπικοί οι λόγοι»
Papadakis press
Γεννιούνται πολλά ερωτηματικά που αναζητούν απαντήσεις με τη δήλωσή του

Μια διαφορετική συνέντευξη, πολύ πιο αιχμηρή από αυτές που συνηθίζει, έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής –για όσο κράτησε ως τώρα- μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και ανάμεσα σε αυτά που είπε άφησε και χοντρές μπηχτές για πρόσωπα του Ant1 χωρίς να κατονομάσει φυσικά.
«Είμαι ευτυχισμένος και ξεκούραστος αυτή την περίοδο, γεύομαι την ηρεμία, την καθημερινότητα. Μου έκανε καλό που έμεινα εκτός τηλεόρασης.

Μου αρέσει πολύ που θα δουλέψω με την Αντιγόνη στο VOX και με ανθρώπους που είμαστε φίλοι. Δεν έχει όρια η σάτιρα, αλλά ο τρόπος που την κάνεις. Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει με αγάπη σε ότι κάνει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη διακοπή της εκπομπής «I Love Σουκου» στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα:

«Τις επιλογές των ανθρώπων στα κανάλια, τις κάνουν κάποιοι άνθρωποι. Ήμασταν μια εκπομπή που δεν ταίριαζε στο προφίλ του καναλιού, όπως διαμορφώθηκε από τα νέα στελέχη. Είχαν άλλες βλέψεις για αυτή τη ζώνη κι εμείς δεν ταιριάζαμε με αυτή. Περσινά ξινά σταφύλια.

Είναι δεδομένο ότι εγώ δεν είμαι ένα πρόσωπο αρεστό στο κανάλι. Αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους. Δεν ήμουν το πρόσωπο που θα ήθελαν να συνεχίσει η συνεργασία.
Φυσικά και ξέρω τους λόγους, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους που είναι εκεί. Δεν είναι όμως για να τους παραθέσω εδώ».

Τέλος ρωτήθηκε για το αποκλειστικό θέμα του Womenonly από τον Αύγουστο, για τη μετανάστευση της κουνιάδας του Ειρήνης Ψυχράμη στην Ολλανδία με τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

Όπως απάντησε τους λείπουν πολύ αλλά τα πάνε πολύ καλά εκεί και έτσι είναι κι οι ίδιοι ευχαριστημένοι.