Eιρήνη Ψυχράμη: Μετανάστευσε στην Ολλανδία με τα παιδιά για να είναι μαζί με τον άντρα της

Eιρήνη Ψυχράμη: Μετανάστευσε στην Ολλανδία με τα παιδιά για να είναι μαζί με τον άντρα της
Μια απόφαση ζωής που πήραν από κοινού πριν από καιρό

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Ουτρέχτη, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό η Ειρήνη Ψυχράμη με δύο της παιδιά προκειμένου να επανενωθούν με τον σύζυγό της Λάμπρο Κτεναβό που είχε φύγει νωρίτερα και έμενε ήδη μόνιμα εκεί.

Το ζευγάρι δεν πήρε ελαφρά τη καρδία αυτή την τόσο σημαντική απόφαση. Ζύγισαν καλά όλα τα δεδομένα και από κοινού αποφάσισαν να κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Τόσο το επάγγελμα του ηθοποιού, που είναι εκείνος, όσο και αυτό της τραγουδίστριας/ηθοποιού που είναι η Ειρήνη δεν τους πρόσφεραν οικονομική ασφάλεια.

Την περίοδο μάλιστα που το αποφάσισαν η Ειρήνη ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και έτσι ο σύζυγός της έφυγε πρώτος και μόνος για να βρει δουλειά, να τακτοποιηθεί και να ρυθμίσει ότι χρειαζόταν για τη μετακίνηση της οικογένειάς του από εδώ, εκεί.

Η μικρή ηλικία των παιδιών τους ήταν κι ένας επιπλέον παράγοντας να το αποφασίσουν πιο εύκολα καθώς θεώρησαν πως η προσαρμογή για εκείνα θα είναι αβίαστη, όπως και η εκμάθηση της γλώσσας.
Ο Λάμπρος δεν κατάφερε να έρθει ούτε στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους στις αρχές Φεβρουαρίου καθώς ως νέος στη δουλειά δεν ήταν εφικτό να φύγει ούτε για λίγες μέρες. Τα αδέρφια της όμως και η οικογένειά της στάθηκαν βράχοι δίπλα της όλο αυτό το διάστημα που περίμενε να ξεπεταχτεί λίγο και το μωρό για να φύγει και η ίδια με τα παιδιά για Ολλανδία.

Και η μέρα αυτή ήρθε. Προηγήθηκε μια τελευταία συναυλία του οικογενειακού συγκροτήματος Dreamy Whispers (στο οποίο συμμετέχει και ο άντρας της Αντιγόνης Ψυχράμη, Δημήτρης Μακαλιάς) στις αρχές Ιουλίου και μετά από λίγες μέρες η Ειρήνη με τους δύο γιους της, τον Χρήστο και τον 5 μηνών αβάπτιστο πιτσιρικά της ταξίδεψε και εγκαταστάθηκε σε μια νέα πόλη χτίζοντας πια μια νέα ζωή.

WhatsApp_Image_2024-08-01_at_21.15.27_81d5f.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2024 - 11:46