Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη Μελία Κρέιλινγκ και την τρέλανε; (Αποκλειστικό)

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη Μελία Κρέιλινγκ και την τρέλανε; (Αποκλειστικό)
Οι δύο ηθοποιοί δεν είχε τύχει ως τώρα να γνωριστούν

Και συστήθηκαν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ντένη Ηλιάδη "BuzzHeart" που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαπείου. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Μελία Κρέιλινγκ έφτασαν σχεδόν την ίδια ώρα στην είσοδο του ιστορικού κινηματογράφου και έτσι βρέθηκαν να συστήνονται για πρώτη φορά και να ποζάρουν μαζί για τους φωτογράφους που κάλυπταν το event.

Σε αυτή την ώρα και τις πρώτες κουβέντες μεταξύ τους ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν δίστασε να πει στην όμορφη ηθοποιό πως εκείνη ήταν η αφορμή για να δει -ναι το είπε και ναι τους είδε- τους δύο κύκλους της πασίγνωστης σειράς του Netflix, Emily in Paris! Και συνέχισε με άκρως κολακευτικά λόγια για εκείνη και τις εμφανίσεις της στην πολύ πετυχημένη σειρά.

Άφωνη η Μελία δεν ήξερε πως να αντιδράσει από την έκπληξη, Και οι δυο τους είχαν για αρκετή ώρα ψιλή κουβέντα στον χώρο της υποδοχής. Τι πιο όμορφο πάντως από το να ακούς καλά λόγια για τη δουλειά σου κι απο έναν πολύ αξιόλογο συνάδελφό σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμε΄νεις. Η αγκαλιά για τις απαραίτητες φωτογραφίες μετά από όλο αυτό ήταν σίγουρα θερμή.

MARKOULAKIS_KREILING_2_a3b3b.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 02:48