Μπο: «Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω πως θα μιλούσα με την Καρολίνα» λέει για την Καλύβα μετά τα δημόσια φιλιά

06.09.2024
Μπο: «Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω πως θα μιλούσα με την Καρολίνα» λέει για την Καλύβα μετά τα δημόσια φιλιά
Τον λες και μεγαλόψυχο

Η συμμετοχή της πρώην κοπέλας του Καρολίνας Καλύβα στο Survivor την εποχή που είχε σχέση με τον Μπο και τα δημόσια φιλιά που αντάλλαξε τότε με τον Μάριο Πρίαμο ήταν χωρίς αμφιβολία το σκάνδαλο της σεζόν.

Ο χρόνος όμως μάλλον τα γιατρεύει όλα αν κρίνουμε από όσα είπε για το θέμα ο ίδιος ο θιγόμενος, ο Μπο σε συνέντευξη που έδωσε στο «Summer’s Cool» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η συζήτησή τους ξεκίνησε με το πως πέρασε το καλοκαίρι του με τον ίδιον να δηλώνει με ειλικρίνεια πως επαγγελματικά δεν πήγε και πολύ καλά και συνεχίστηκε τι πιστεύει ο ίδιος για τους καλλιτέχνες που εκφράσουν πολιτική άποψη:

«Ωραίο πράγμα για μένα είναι να είσαι ειλικρινής. Κι ο Νότης Σφακιανάκης στο παρελθόν έχει πει πράγματα. Δέχτηκε πόλεμο αλλά το ότι εξαφανίστηκε από τη σκηνή ήταν μια δική του απόφαση και μια δική του ανάγκη. Όταν αποφασίσει να επιστρέψει τον περιμένουν όλοι πως και πως»

Τι πιστεύει για την επιστροφή του Survivor; Το οποίο ο ίδιος λέει πως βλέπει πάντα και κάθε χρονιά...

«Το Survivor επιστρέφει φέτος γρήγορα. Η γνώμη μου είναι ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ολυμπιακό άθλημα. Ναι μεν έχει αθλήματα κι αγωνίσματα, αλλά κυριαρχεί η ίντριγκα. Θέλω να δω τι ετοιμάζουν και ποιους θα επιλέξουν να βάλουν μέσα» ξεκίνησε να λέει ο Μπο για την επιστροφή του reality επιβίωσης και στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής το εν λόγω περιστατικό δήλωσε:

«Και λάθος να είναι η επιλογή μας δεν πρέπει να τη κατακρίνουμε γιατί κι από τα λάθη μας μαθαίνουμε κι υποτίθεται πως γινόμαστε καλύτεροι. Απλά νιώθεις αμήχανα γιατί όλοι ξέρουν τι γίνεται στο σπίτι σου ή τι έχει συμβεί και είναι πράγματα που δεν έχουν κάνουν με τη δουλειά σου.

Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω πως θα μιλούσα με την Καρολίνα. Δεν θα συζητούσα τίποτα για το θέμα που έχει προκύψει γιατί δεν έχω καμία απορία τι έγινε και γιατί. Ο χρόνος λειτουργεί πάντα και θα της μιλούσα. Λες οκ»

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 17:54