Μαρία Ηλιάκη: Η απόφαση που πήρε για τη γιορτή της και την ανακοίνωσε

15.08.2024
Μαρία Ηλιάκη: Η απόφαση που πήρε για τη γιορτή της και την ανακοίνωσε
Χρόνια πολλά δέχεται από το πρωί η παρουσιάστρια

Και ναι, κανονικά σήμερα θα ήταν η γιορτή της, αλλά πήρε μια απόφαση και την ανακοίνωσε. Αν και τόσα χρόνια γιόρταζε τον Δεκαπενταύγουστο από φέτος αποφάσισε να πάει την ημέρα της γιορτής της στις 21 Νοεμβρίου και έχει σοβαρό λόγο γι' αυτό.

Με ένα story στο instagram της από την κρήτη όπου βρίσκεται για διακοπές με την κόρη της Κατερίνα, η Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησε το βίντεό της με εχυές προς όλους όσοι γιορτάζουν και ανακοίνωσε πως αλλάζει τη γιορτή της γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα δεν έχει καταφέρει να τη γιορτάσει οικογενειακά με τον άντρα της που βρίσκεται πάντα στην Αθήνα λόγω του επαγγέλματός του.

Γυναικολόγος γαρ πάντα έχει εγκυμονούσες που πλησιάζει η ημερομηνία του τοκετού τους και δεν απομακρύνεται από την πρωτεύουσα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε χρονιά αυτή την εποχή η Μαρία να μην μπορεί να γιορτάσει οπως ήθελε. Μετέφερε λοιπόν τον προσωπικό της εορτασμό στην άλλη γιορτή στης Παναγίας, στις 21 Νοεμβρίου. Μαρία μου στην Κρήτη έτσι κι αλλιώς τους Μάριους και τις Μαρίες τους γιορτάζουν τότε κι εσύ είσαι πανρεμένη με κρητικό, οπότε πιάνεσαι για ντόπια.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.08.2024 - 14:32