Η Jennifer Garner «έλιωσε» στην προπόνηση για να ξαναγίνει η Ηλέκτρα στο Deadpool

11.08.2024
Η Jennifer Garner «έλιωσε» στην προπόνηση για να ξαναγίνει η Ηλέκτρα στο Deadpool
Όσα και να την πλήρωσαν, τα άξιζε

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από το 2005 που κυκλοφόρησε η ταινία Ηλέκτρα με την Jennifer Garner ως πληρωμένη δολοφόνο με υπερφυσικές δυνάμεις.

Και φέτος η…Ηλέκτρα επιστρέφει στο DeadPool &Wolverine με την Jennifer Garner να αποδέχεται την πρόκληση να γίνει ξανά παιδί της Marvel. Καθόλου απλή υπόθεση.

Αν κρίνουμε από το βίντεο που δημοσίευσε με τις προπονήσεις που έκανε για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τις απαιτητικές σκηνές μάχης η διάσημη σταρ έλιωσε στην κυριολεξία στην προπόνηση.

«Θυμάμαι ακριβώς τη στιγμή που μου είπαν την ιδέα η Elektra Natchios να εμφανιστεί στο Deadpool, ήμουν στο σετ του The Adam project και πέρα από το να προσπαθώ να πείσω τους συμμαθητές των παιδιών μου πως είμαι κρυφά ninja δεν είχα καμία σχέση με την Ηλέκτρα από το 2004. Και ναι, ήμουν σε φόρμα, αλλά όχι σε φόρμα για τη Marvel.

Κι όσο αυτό το απίστευτο όνειρο γινόταν πραγματικότητα οι προπονήσεις μου αυξάνονταν συνεχόμενα. Διπλές την ημέρα και μποξ 3 φορές την εβδομάδα. Γυμναστική στην αυλή του σπιτιού, παντού Μέχρι τότε ούτε κι εγώ δεν είχα καταλάβει πως χρειαζόμουν ένα κλείσιμο με την Ηλέκτρα. Και πόσο χάρηκα τη σκηνή της μάχης»

Τελευταία τροποποίηση στις 11.08.2024 - 00:54