Η Οικονομάκου με τη Δροσάκη και τα παιδιά Κρήτη κι ο Bruno manicure-pedicure

11.08.2024
Η Οικονομάκου με τη Δροσάκη και τα παιδιά Κρήτη κι ο Bruno manicure-pedicure
Ξανά με τα παιδιά της η Αθηνά Οικονομάκου

Μοιρασμένο το καλοκαίρι φέτος για την Αθηνά Οικονομάκου και τον πρώην σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, όσον αφορά τον χρόνο που περνάνε με τα δύο τους παιδιά. Δύσκολες ισορροπίες που όμως το πρώην αντρόγυνο δείχνει να είναι αποφασισμένο να κρατήσει αφού πάνω από όλα είναι γονείς σε δύο μικρά παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Και φροντίζουν τα παιδιά τους να περάσουν μέρος του καλοκαιριού και με τους δύο, κάπως ίσα μοιρασμένα. Πότε τα έχει ο ένας και πότε ο άλλος. Έτσι την περίοδο του Ιουλίου που τα είχε η Αθηνά πήγαν στην πατρίδα της το Γύθειο, μετά τα πήρε ο πατέρας τους και η Αθηνά έφυγε για Ίμπιζα και στη συνέχεια για Χίο με τον Bruno Cerella.

Τώρα τα έχει πάλι εκείνη και με την ίδια παρέα του Γυθείου, δηλαδή την Λένα Δροσάκη με τον γιο της Αναστάση (που επίσης μοιράζεται τις διακοπές με τον πατέρα του Αλέξανδρο Μπουρδούμη) και την Νικόλ Παναγιώτου ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πολύ καλύτερα τον χειμώνα που μας πέρασε στα γυρίσματα της σειράς "Ο πρώτος από εμάς" και έδεσαν πολύ σαν παρέα. Ταιριάζουν και οι ηλικίες των παιδιών τους και πλέον πολύ συχνά περνάνε χρόνο μαζί.

Κι όσο η Αθηνά Οικονομάκου θα είναι με τα παιδιά, ο Bruno Cerella επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις -προς το παρόν- και βρήκε και λίγο ελεύθερο χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό του. Mani-Pedi day...

BRUNO_CERELLA_MANI_PEDI_11728.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.08.2024 - 10:23