Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 31, δηλώνει 30 και συνεχίζει να σβήνει τούρτες

11.08.2024
Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 31, δηλώνει 30 και συνεχίζει να σβήνει τούρτες
Birthday Extravaganza

Και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Ιωάννα Τούνη και την παρέα της. Σιγά που θα σταμάταγαν στον εορτασμό των γενεθλίων της με μία μόνο τούρτα –έστω κι υπερπαραγωγή- σε live εμφάνιση του Νίκου Βέρτη στη Χαλκιδική.

Φυσικά και όχι. Επέστρεψαν Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα ξύπνησε με κέφια, φόρεσε το μαγιό που φύλαγε για αυτήν την συγκεκριμένη μέρα, δήλωσε πως δεν της πάει καρδιά να πει 31 και ετοιμάστηκε για παραλία.


Χθες το μεσημέρι όλοι μαζί βρέθηκαν σε κοσμικό beach bar όπου είχαν κλείσει ξαπλώστρες για όλη την παρέα μπροστά στη θάλασσα και εκεί το γλέντι συνεχίστηκε με άλλες 4 τούρτες – η μία πάλι υπερπαραγωγή- με τα ηχεία να παίζουν Αντώνη Ρέμο το «Χρόνια πολλά καρδιά μου κι ότι επιθυμείς» και όλους γύρω της να της εύχονται ξανά και ξανά για τα γενέθλιά της.


Η ίδια με ένα ολόσωμο μεν, αλλά σούπερ αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό με κοψίματα και κορδόνια πραγματικά το χαιρόταν κάθε λεπτό. Δώστε της κεράκια και τούρτες και θα σβήνει μέχρι τα 32. Αφού πρώτα φυσικά αποδεχτεί τα 31 που ακόμα τα τρολάρει.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.08.2024 - 02:02