Παύλος Σταματόπουλος: Έκλεισε τα 50 με carrot cake και 15 βαθμούς στη γέφυρα του San Fransisco

23.07.2024
Παύλος Σταματόπουλος: Έκλεισε τα 50 με carrot cake και 15 βαθμούς στη γέφυρα του San Fransisco
Όσο εμείς εδώ λιώνουμε, οι ξενιτεμένοι παγώνουν και φοράν κασκόλ και μπουφάν

Τελικά είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της στο San Fransisco μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο που πέρασε πρώτα μια βόλτα από το Las Vegas γιατί ακυρώθηκε η πτήση του. Προφανώς μαζί ήταν κι εκεί απλά δεν το έδειξαν.

Και πλέον οι κουμπάροι βολτάρουν στο –το λες και παγωμένο- San Fransisco με μόλις 15 βαθμούς και ομίχλη. Πόσο Ιουλίου είπαμε είναι;

Χθες στα γενέθλια του Παύλου Σταματόπουλου όλοι μαζί αποφάσισαν να πάνε να δουν ίσως το διασημότερο Landmark της πόλης, την Golden Gate, την πολυφωτογραφημένη γέφυρα, τη δεύτερη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μόνο που ήταν χαμένη στην ομίχλη. Και φυσικά έκανε κρύο. Δεν πτοήθηκαν όμως. Και την διέσχισαν με τον αέρα να «ξυρίζει» γύρω τους και έφαγαν γενέθλιο carrot cake στην άκρη της. Βασικά ο Παύλος Σταματόπουλος έφαγε, η Σίσσυ τραβούσε το γενέθλιο βίντεο.



Ο ίδιος μπορεί να μην αποκάλυψε την ηλικία τους το βίντεο της κουμπάρας του, δηλώνοντας πως είναι όσο φαίνεται, το έκανε όμως στο post του:
«Χρόνια μου πολλά 50 χρονών πλέον !
Διαφορετικά γενέθλια με απολογισμούς, σκέψεις για πράγματα που έκανα και για εκείνα που δεν έκανα ….
Εύχομαι να συνεχίσω να έχω την ίδια λαχτάρα να εξερευνώ την ζωή και να μην το βάζω κάτω με τις αναποδιές …. Το ίδιο εύχομαι και για εσάς !
Ζήστε την ζωή σας όπως θέλετε. Υγεία και όνειρα»

Τελευταία τροποποίηση στις 22.07.2024 - 22:06