Βανδή- Μπισμπίκης: Μοιράζονται την ίδια πετσέτα, αγκαλιά στην Κρήτη τους

Βανδή- Μπισμπίκης: Μοιράζονται την ίδια πετσέτα, αγκαλιά στην Κρήτη τους
#couplegoals σίγουρα!

Αν κάτι μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη αυτά τα χρόνια που είναι ζευγάρι, είναι πως αυτοί οι δύο άνθρωποι πραγματικά είναι ερωτευμένοι. Πολύ!

Όχι οτι το κρύβουν κιόλας. Ποτέ στην πραγματικότητα δεν το έκρυψαν. Η ευτυχία άλλωστε φωνάζει. Και η Δέσποινα στο πρόσωπο του Βασίλη και τούμπαλιν βρήκε την ευτυχία της. Την πραγματική. Αυτή που ίσως και η ίδια δεν ήξερε οτι έψαχνε.

«Αυτό που με γοήτευσε σε αυτόν ήταν η αλήθεια όλη που έφερε από την αρχή. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής μαζί για το ποιος είναι. Ήταν ένας άνθρωπος που με ένα μαγικό τρόπο σαν να βρέθηκε ο ένας στη ζωή του άλλου για να γίνουμε χαρούμενοι άνθρωποι» μας είχε πει η Δέσποινα Βανδή στη συνέντευξη που έδωσε στο Womenonly πριν από έναν περίπου μήνα. Και αυτό τα λέει όλα.

Και έχουν βρει και το Happy place τους που δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Κρήτη. Εκεί που δραπετεύουν κάθε τρεις και λίγο για να βρεθούν στο μέρος που και για τους δύο είναι παράδεισος.

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι» έγραψε πριν από λίγη ώρα η Δέσποινα Βανδή δημοσιεύοντας μια σειρά selfie φωτογραφιών με τους δυο τους ξαπλωμένους σε μία πετσέτα μαζί πάνω στην άμμο μιας παραλίας. Να είναι αγκαλιά και να χαμογελάνε πλατιά.

Ενώ αργά το βράδυ ο Βασίλης Μπισμπίκης έβαλε ένα στορι με τη Δέσποινα να αγναντεύει τη θάλασσα γράφοντας: Σ' αγαπάω κορίτσι μου.

VANDI_BISBIKIS_KRHTH_2_eb529.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 23:18