Άννα Βίσση: Μαντινάδες και μεζεδάκια σε καφενείο του Ηρακλείου

16.07.2024
Άννα Βίσση: Μαντινάδες και μεζεδάκια σε καφενείο του Ηρακλείου
Πηγή: Cretlive
Μαδάρες μου Χανιώτικες για τα μάτια της Άννας Βίσση!

Στην Κρήτη βρίσκεται από προχθές η Άννα Βίσση καθώς στα πλαίσια της περιοδείας της είχε μία συναυλία στα Χανιά την Κυριακή το βράδυ και μία στο Ηράκλειο την Τετάρτη που μας έρχεται. Και στα πλάισια αυτά χθες βρέθηκε στο Ηράκλειο και επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη σε όσους την αγαπούν.

Όπως είδαμε στα Social Media αλλά μετέδωσε και το CretaLive σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου σε ένα παραδοσιακό καφενείο συναντήθηκε η απόλυτη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, με τον γνωστό λυράρη, Γιώργο Γλυκοκόκαλο και έπαιξαν κοντυλιές, ενώ παράλληλα... απόλαυσαν και τοπικά εδέσματα! Ο λυράρης μάλιστα τραγούδησε ειδικά για εκείνη την πασίγνωστη μαντινάδα "Μαδάρες μου Χανιώτικες".

Λίγο αργότερα κι ενώ το κέφι άνψε για τα καλά η Άννα σήκωσε το κινητό της και τον τράβηξε βίντεο, ενώ συνεργάτες της τους τραβούσαν κι αυτοί δημοσιεύοντας το αποτέλεσμα στο tiktok της.

Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να περάσει η Άννα απαρατήρητη. Πολύ γρήγορα πλήθος κόσμου μαζεύτηκε γύρω από την παρέα, χόρεψε και φωτογραφήθηκε μαζί της, λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη συναυλία της στο Παγκρήτιο Στάδιο, την Τετάρτη 17 Ιουλίου !

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 23:44