Μαρία Σολωμού-Mente Fuerte: Η τριλογία γκρίνιας στο TikTok για μια μηχανή και το κράξιμο

05.07.2024
Μαρία Σολωμού-Mente Fuerte: Η τριλογία γκρίνιας στο TikTok για μια μηχανή και το κράξιμο
Ο Mente Fuerte αποδεκνύεται τρελό τρολ

Μια ιδιαλιτερη βραδιά, πλην όμως ιδιαίτερα αστεία φαίνεται πως είχαν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte. το εν λόγω ζευγάρι δεν είναι από τα συνηθισμένα. Το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Είναι unique.

Και η σχέση τους αντικατοπτρίζει ακριβω΄ς αυτούς τους χαρακτήρες τους. Ασυνήθιστοι, πρωτότυποι και πηγαία απολαυστικοί. Χθες το βράδυ λοιπόν ζούσαν το... δράμα τους. Που έχει και όνομα. Μηχανή.

Ο λόγος για μια μηχανή που εμφάνισε εκείνος και την οποία η Μαρία ΔΕΝ ήθελε. Κι όταν λέμε δεν ήθελε, άλλο να σας το λέμε κι άλλο να την ακούτε να του τα ψέλνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο για το που βρήκε τη μηχανή, αν είναι δική του, αν της λέει ψέμματα κλπ κλπ.

Ο δε Mente Fuerte έχει βάλει τη φωνή της σε πιο υψηλή ταχύτητα στα βιντεάκια που δημοσίευσε στο TikTok του -3 στον αριθμό- με αποτέλεσμα να ακούγεται ακόμα πιο αστεία, έτσι όπως του τη λέει μιλώντας με ρυθμό πολυβόλου ακατάπαυστα και με τον ίδιον να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Βέβαια κάποιοι από τους χρήστες βρήκαν ευκαιρία να πατήσουν πάνω στο σκηνικό για να κράξουν τη σύντροφό του. Τι κάνεις με τη θείτσα και πώς την αντέχεις είναι δύο από τα πιο ευγενικα΄ που εντοπίσαμε. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί -οι περισσότεροι- που αντιλαμβάνονται το χιούμορ και των δυο τους και τους αποθεώνουν, αλλά υπάρχει και πολύ κράξιμο που ευτυχώς δεν τους αγγίζει.

@mentefuerte T R E L H #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw ♬ πρωτότυπος ήχος - MENTEFUERTE

@mentefuerte Part2 #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw ♬ πρωτότυπος ήχος - MENTEFUERTE

@mentefuerte Part 3. #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw ♬ πρωτότυπος ήχος - MENTEFUERTE

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 01:58