Kim Kardashian: Φωτογραφίες αποδεικνύουν πώς χάλασε το φόρεμα της Marilyn Monroe που φόρεσε στο Met Gala

14.06.2022
Kim Kardashian: Φωτογραφίες αποδεικνύουν πώς χάλασε το φόρεμα της Marilyn Monroe που φόρεσε στο Met Gala
Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν θυμώσει πολύ κόσμο

Η Kim Kardashian έκανε μια ιστορική εμφάνιση στο φετινό Met Gala, όταν έφτασε στα σκαλιά του μουσείου φορώντας το εμβληματικό φόρεμα που φόρεσε η Marilyn Monroe για να τραγουδήσει το «Happy Birthday, Mr. President» το 1962. Μάλιστα, η 41χρονη reality star έχασε 16 κιλά πριν από το μεγάλο event για να μπει στην ιστορική τουαλέτα και φόρεσε αντίγραφο του φορέματος μόλις έφτασε στην είσοδο του πάρτι, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί ελεύθερα στο πρωτότυπο.

Κim Κardashian: Sexy όσο ποτέ στις φωτογραφίες των τροπικών διακοπών της με τον Pete Davidson

"Σέβομαι εξαιρετικά το φόρεμα και τι σημαίνει για την αμερικανική ιστορία", είπε στη Vogue πριν από το πάρτι. "Ποτέ δεν θα ήθελα να κάτσω σε αυτό ή να φάω μέσα σε αυτό ή να διατρέχω οποιονδήποτε κίνδυνο να πάθει κάποια βλάβη και δεν θα φοράω το είδος του μακιγιάζ σώματος που κάνω συνήθως". Ωστόσο, φαίνεται ότι και μόνο το να ποζάρει για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί με τον Pete Davidson, προκάλεσε ζημιά στο «πιο ακριβό φόρεμα του κόσμου».

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του φορέματος, στις οποίες φαίνονται σημάδια από τεντωμένο ύφασμα και λείπουν κρύσταλλα, ιδιαίτερα γύρω από το κλείσιμο του φορέματος στο πίσω μέρος.

"Η Kim δεν έπρεπε να φορέσει ποτέ αυτό το φόρεμα εξ αρχής. Εννοώ ότι ναι, είναι ωραίο να αποτίεις φόρο τιμής στη Marilyn, αλλά θα μπορούσε να είχε φτιάξει και να κάνει ένα νέο φόρεμα. Αυτό ήταν ένα διαχρονικό και εμβληματικό τεχνούργημα που έχει καταστραφεί", έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Το Μουσείο στο οποίο ανήκει το φόρεμα είχε δηλώσει ότι ελήφθησαν προφυλάξεις για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή ζημιά. "Αυτή δεν ήταν εύκολη απόφαση, ωστόσο, η Kim Kardashian συνέχισε να δείχνει τον μέγιστο σεβασμό για αυτήν την ευκαιρία και το ιστορικό ένδυμα. Από την εκτεταμένη έρευνα μέχρι την τήρηση κατευθυντήριων γραμμών όπως το να μην έχει μακιγιάζ σώματος, να φορά μόνο το φόρεμα για τη σύντομη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και να μην κάνει καμία απολύτως αλλαγή".