Η Amber Heard έκανε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη

15.06.2022
Η Amber Heard έκανε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη
Η ηθοποιός δήλωσε ότι θα υποστηρίζει τη μαρτυρία της "μέχρι τη μέρα που θα πεθάνει"

Η Amber Heard παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp μιλώντας για τα πάντα, από τη μεταχείριση του κοινού εναντίον της κατά τη διάρκεια της δίκης της, μέχρι το αν έλεγε την αλήθεια για την κακοποίησή της. Η ηθοποιός δεν υποχώρησε από τους ισχυρισμούς της ότι ο Depp την είχε κακοποιήσει σωματικά και συναισθηματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

"Μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, θα υποστηρίζω κάθε λέξη της κατάθεσής μου", είπε η ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε ότι γνώριζε πως αυτή η υπόθεση ανέδειξε αρνητικά στοιχεία τόσο σε αυτήν όσο και στον πρώην σύζυγό της. "Δεν θα κατηγορούσα τον μέσο άνθρωπο που το βλέπει αυτό. Αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Η συντριπτική πλειονότητα αυτής της δίκης προβλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης" είπε, αναφερόμενη στα αμέτρητα memes και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο TikTok και σε άλλες πλατφόρμες.

Κim Κardashian: Sexy όσο ποτέ στις φωτογραφίες των τροπικών διακοπών της με τον Pete Davidson

Η Heard παραδέχτηκε ότι "έκανε και έλεγε φρικτά πράγματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μου".
"Συμπεριφέρθηκα με φρικτούς, σχεδόν αγνώριστους για τον εαυτό μου τρόπους. Έχω μετανιώσει τόσο πολύ". Είπε επίσης ότι τις ημέρες πριν από τη δίκη έπρεπε να περπατήσει δίπλα σε υποστηρικτές του Depp στο δρόμο της προς το δικαστήριο, οι οποίοι κρατούσαν πινακίδες που την απαξιούσαν. Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη με "γεμάτους ενέργεια" θαυμαστές του Depp - "Αυτό ήταν το πιο ταπεινωτικό και φρικτό πράγμα που έχω ζήσει ποτέ", είπε η Heard. "Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο απομακρυσμένη από τη δική μου ανθρωπιά. Ένιωσα λιγότερο από άνθρωπος." Η Heard είπε ότι πιστεύει ότι η ετυμηγορία μπορεί να ήταν διαφορετική, αν είχε επιτραπεί να της υποβληθούν "πραγματικά σημαντικά στοιχεία".

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι οι δικηγόροι του Depp ήταν καλύτεροι από τους δικούς της, η Heard είπε ότι οι δικηγόροι του "έκαναν καλύτερη δουλειά για να αποσπάσουν την προσοχή των ενόρκων από τα πραγματικά ζητήματα".