«Δεν με νοιάζει τίποτε»: Η Salma Hayek μιλάει για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της

15.06.2022
«Δεν με νοιάζει τίποτε»: Η Salma Hayek μιλάει για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της
Η κόρη της Salma Hayek είναι το Α και το Ω στη ζωή της και το βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία. Ένα σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της διάσημης ηθοποιού ως μητέρα είναι να σέβεται την ιδιωτικότητα της κόρης της. Μάλιστα, οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους και τις ομοιότητές τους σε πρόσφατη συνέντευξή τους. Ιδου οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες αυτού του άρρηκτου δεσμού μητέρας κόρης.

Όλες γνωρίζουμε τη διάσημη Μεξικανή ηθοποιό, επιχειρηματία και παραγωγό, Salma Hayek. Αλλά μερικά από τα επιτεύγματά της αξίζει πραγματικά να τα δούμε προσεκτικά.

Για παράδειγμα, είναι ανάμεσα στις πέντε μόνο Λατινοαμερικανίδες ηθοποιούς που έχουν προταθεί μέχρι στιγμής για Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερη Ηθοποιός», θα λέγαμε μια από τις σημαντικότερες αναγνωρίσεις στον διεθνή κινηματογράφο. Με αυτόν τον τρόπο, η Salma έχει γίνει μια από τις πιο περιβόητες Μεξικάνες ερμηνεύτριες στο Χόλιγουντ.

Η Salma γνώρισε τον σημερινό σύζυγό της, François-Henri Pinault, σε μια εκδήλωση το 2006. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, ήταν η επίτιμη καλεσμένη για να εγκαινιάσει το παλάτι Grassi στη Βενετία της Ιταλίας. Το κάστρο ανήκει στην οικογένεια Pinault και επρόκειτο να παρουσιάσουν τη συλλογή έργων τέχνης του Γάλλου επιχειρηματία. Αν και παντρεύτηκαν μόλις το 2009, η ηθοποιός έμεινε έγκυος μερικά χρόνια νωρίτερα, το 2007.

Salma Hayek: Πρώτη φορά μαζί με την κόρη της στο κόκκινο χαλί - Η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της

Το 2018, το ζευγάρι ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του δίπλα στη θάλασσα. «Η καλύτερη στιγμή αυτό το καλοκαίρι ήταν όταν ο σύζυγός μου κανόνισε μια τελετή έκπληξη για να ανανεώσουμε τους γαμήλιους όρκους μας. Θα διάλεγα άλλο φόρεμα, αλλά μου είπαν ότι θα πάμε στο σπα!» έγραψε η ηθοποιός σε μια ανάρτησή της στο Instagram με φωτογραφίες από την τελετή όπου ήταν παρούσα η κόρη της.

Salma Hayek: Γιατί δηλώνει ευτυχισμένη που έγινε μαμά μετά τα 40 της χρόνια

Εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός, η εκρηκτική ηθοποιός είναι επίσης full time μητέρα. Η κόρη της, που γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2007, ονομάζεται Valentina. Τώρα είναι 14 ετών και επιβεβαιώνει ότι έχει καλές σχέσεις με τη μητέρα της. Η εμπιστοσύνη και η συμμετοχή είναι δύο από τα πράγματα που μοιράζονται σε αυτόν τον σημαντικό δεσμό.

Από τότε που το μωρό της ήταν πολύ μικρό, η ηθοποιός ανέβαζε φωτογραφίες της στα social media, όπου μπορείς απλά να δεις πόσο πολύ αγαπά η μία την άλλη. Είναι επίσης σαφές ότι η Salma σέβεται την ελευθερία και την ιδιωτική ζωή της κόρης της, καθώς τονίζει συνεχώς τη σημασία του να μπορεί να αναπτύξει ελεύθερα την προσωπικότητά της. Τις έχουμε δει μαζί σε διάφορα fashion events και άλλα όπως η πρεμιέρα του Eternals.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Μίλησαν επίσης για μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία της σχέσης τους. Μεταξύ των παραδειγμάτων, μπορούμε να αναφέρουμε ότι και οι δύο μοιράζονται την αγάπη τους για τη μόδα και το μακιγιάζ. «Σε αυτό το σπίτι τσακωνόμαστε για ρούχα γιατί μου παίρνει τα πάντα από την ντουλάπα. Τότε δεν μπορώ να βρω τίποτα», λέει αστειευόμενη η Salma.

Η Valentina είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Στα δύο της ήταν ήδη τρίγλωσση. Μιλάει γαλλικά (λόγω του πατέρα της), ισπανικά (λόγω της μητέρας της) και αγγλικά (καθώς έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες). Στη συνέντευξη είπαν επίσης ότι μεταξύ τους μιλούν ισπανικά, κάτι που τους επιτρέπει να ενισχύουν τον οικογενειακό τους δεσμό.