5 διάσημοι σταρ που κάποια στιγμή έκρυψαν την ηλικία τους για να πάρουν ρόλους

24.04.2022
5 διάσημοι σταρ που κάποια στιγμή έκρυψαν την ηλικία τους για να πάρουν ρόλους
Μερικοί άνθρωποι νιώθουν πολύ καλά όταν συζητούν την ηλικία τους αλλά για κάποιους άλλους, είναι ένα επίφοβο θέμα. Στις περισσότερες κοινωνίες, το να ρωτάς την ηλικία είναι σχεδόν άκομψο, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το να πεις ένα αθώο ψεματάκι για την ηλικία σου, είναι ένα από τα πιο κοινά ψέματα. Οι άνθρωποι συνήθως διαστρεβλώνουν ή εξωραΐζουν την αλήθεια κατά κάποιο τρόπο, προκειμένου να δείχνουν νεότεροι, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, κάνουν το αντίθετο. Μάλιστα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, η ηλικία μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα. Οι παρακάτω διάσημοι σταρ κάποια στιγμή δεν το πήγαιναν καλά με το να λένε την ηλικία τους και ο καθένας φυσικά είχε τον δικό του λόγο.

Mila Kunis

Όταν η Mila Kunis πέρασε για πρώτη φορά από οντισιόν για το ρόλο της Jackie Burkhart στο That'70s Show, ήταν μόλις 14 ετών — όχι αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει τον ρόλο που θα σημάδευε την καριέρα της: «Τους είπα ότι ήμουν λίγο μεγαλύτερη... ότι θα γινόμουν 18, κάτι που τεχνικά δεν είναι ψέμα, γιατί κάποια στιγμή... θα γινόμουν 18», εξομολογήθηκε το 2022 σε συνέντευξή της.

12 διάσημοι που αλλαξοπίστησαν για τον έρωτα [photos]

Sandra Bullock

Πίσω σε μια συνέντευξη το 1992, η Bullock παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απολύτως ειλικρινής για την ηλικία της όταν πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο στην ταινία Love Potion No. 9. Το στούντιο αναζητούσε να προσλάβει μια 29χρονη ηθοποιό για να παίξει τη βιολόγο, έναν κάπως ώριμο χαρακτήρα. Δεδομένου ότι η Bullock ήταν γύρω στα 27 ή 28 εκείνη την εποχή, έπρεπε να πείσει αυτούς τους κινηματογραφιστές ότι ήταν η σωστή επιλογή για τον ρόλο.

Jessica Chastain

Η Jessica Chastain δεν μιλά για την ηλικία της. Για κάποιο διάστημα, η ηλικία της αποτελούσε ένα μυστήριο για τον κόσμο. Σε μια συνέντευξη, είπε ότι σκόπιμα δεν μιλάει για την ηλικία της, προκειμένου να μην επηρεάζει τους ρόλους που θα παίρνει: «Δεν θα πω ποτέ την ηλικία μου επειδή είμαι ηθοποιός και θέλω να παίξω διαφορετικές ηλικίες», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Nicolas Cage

%PHOTO5%

Η κωμωδία του 1982, Fast Times at Ridgemont High, ήταν η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση για τον νεαρό Nicolas Cage, ο οποίος έπρεπε να κρύψει την ηλικία του για να πάρει το ρόλο. Ο τότε 17χρονος Cage ισχυρίστηκε ότι ήταν 18 όταν πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Brad.

15 διάσημοι που παντρεύτηκαν κοινούς θνητούς -Και οι απίθανες ιστορίες τους

Whoopi Goldberg

Αντί να προσποιηθεί ότι ήταν νεότερη, η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να προσποιηθεί ότι ήταν μεγαλύτερη: «Έπρεπε να πω ψέματα για την ηλικία μου για να βρω κάποιες δουλειές», παραδέχτηκε η Goldberg. Στη δεκαετία του '80, όταν η ηθοποιός ήταν 30, οι περισσότεροι στον χώρο νόμιζαν ότι ήταν στην πραγματικότητα 35.