Arnold Schwarzenegger: Η οδυνηρή εμπειρία του γιου του, Joseph, όταν έμαθε ότι ήταν καρπός μιας παράνομης σχέσης

10.02.2022
Arnold Schwarzenegger: Η οδυνηρή εμπειρία του γιου του, Joseph, όταν έμαθε ότι ήταν καρπός μιας παράνομης σχέσης
H προσωπική ζωή του Arnold Schwarzenegger είναι πολυτάραχη κάτι που ενιωσε και o Joseph Baena, o οποίος βιωσε μια τραυματική και πολύ δημόσια εμπειρία όταν έμαθε ότι ο πρωταγωνιστής του The Terminator ήταν ο πατέρας του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι γεννήθηκε από μια σχέση μεταξύ του Schwarzenegger και της οικονόμου του, Mildred Baena, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Maria Shriver.

Ο 24χρονος σήμερα ηθοποιός ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στη βιομηχανία γυμναστικής και ψυχαγωγίας, αλλά τα σημάδια της ημέρας που τα μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν την απιστία του Schwarzenegger, εξακολουθούν να βασανίζουν τη μνήμη του. «Θυμάμαι τη μέρα πολύ έντονα», είπε στο Men’s Health. «Ήμουν στην όγδοη δημοτικού. Πέμπτη ή έκτη περίοδος. Και με καλούν από την τάξη να φύγω. Και η μαμά μου είναι εκεί, και μου λέει, “Πρέπει να φύγουμε, όλοι έμαθαν για σένα και ποιος είναι ο πατέρας σου”».

Ο Joseph εξομολογήθηκε ότι η δημόσια φρενίτιδα συνέβη σε μια άβολη στιγμή καθώς περνούσε την εφηβεία, οπότε η όλη κατάσταση ήταν εξαιρετικά ενοχλητική. «Η ζωή μου άλλαξε μπροστά στα μάτια μου», είπε στη συνέντευξη του. Αυτός και η μητέρα του έπρεπε να βασίζονται ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια εκείνης της ταραχώδους περιόδου. «Κανείς δεν ήξερε και όλοι ήθελαν τις λεπτομέρειες. Είχαμε ο ένας την υποστήριξη του άλλου», εξήγησε.

χρόνια του γυμνασίου του ήταν δύσκολα επειδή «ο παράγοντας της εμπιστοσύνης έγινε πολύ δύσκολος», ειδικά όταν όλοι γνώριζαν την προσωπική περιπέτεια της οικογένειάς του. Χρειάστηκε επίσης αρκετός χρόνος για να μπορέσουν πατέρας και γιος να συνδεθούν. Καθώς έφτασε στην ενηλικίωσή του, ο Joseph έμαθε να βασίζεται στον Schwarzenegger για συμβουλές όσον αφορά το πρόγραμμα άσκησής του - και ο πατέρας του μάλιστα του χάρισε ένα αντίγραφο του βιβλίου που συνέγραψε, The Encyclopedia of Modern Bodybuilding. Ο Joseph παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε λίγος ακόμη χρόνος για να αναπτυχθεί η σχέση τους. «Αν και μπορούσα να του τηλεφωνήσω ανά πάσα στιγμή, ήμουν πολύ περήφανος. Πήγα κατευθείαν στο βιβλίο. Ήθελα να το καταλάβω μόνος μου».

Παρά τον όχι και τόσο ιδανικό τρόπο που ο Joseph ανακάλυψε ποιος ήταν ο πατέρας του, το δίδυμο έχει δεθεί πλέον αρκετά - και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ομοιότητα μεταξύ τους. Και ακολουθεί επίσης τις πεποιθήσεις του πατέρα του. «Πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει, το ίδιο και εγώ», συνόψισε ο Joseph.