Ο Pete Davidson αποκαλεί πρώτη φορά δημόσια "κοπέλα" του την Kim Kardashian [video]

10.02.2022
Ο Pete Davidson αποκαλεί πρώτη φορά δημόσια "κοπέλα" του την Kim Kardashian [video]
Φαίνεται ότι η σχέση τους γίνεται ολοένα και πιο δυνατή.

Eπιτέλους ναι, το παραδέχτηκε. «Κοπέλα» του αποκάλεσε για πρώτη φορά δημοσίως την Κim Kardashian, ο Pete Davidson, από τότε που οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν, δηλαδή από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Ο σταρ του Saturday Night Live επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Kardashian είναι μαζί ενώ μίλησε για την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο People.

«Δεν έχω Instagram ή Twitter ή κάτι τέτοιο. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μου είναι να μπαίνω σε αυτοκίνητα και να εμφανίζομαι σε ένα σετ», είπε ο κωμικός στο People, για τη ζωή του στο προσκήνιο. «Ή, αν δεν δουλεύω, είτε απλά κάνω παρέα με τους φίλους μου είτε χαλαρώνω μαζί με την κοπέλα μου», πρόσθεσε ο Davidson, αναφερόμενος, προφανώς, στην Kardashian.

Δεν ήταν η μόνη φορά που η Kim αναφέρθηκε στη συνέντευξη. Όταν η οικοδέσποινα Κay Adams ρώτησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, αν ο Davidson είχε πάνω σε ένα τραπέζι που ήταν πίσω του, ένα κερί με φωτογραφία της Κardashian, εκείνος απάντησε ξεκαρδισμένος: «Ναι, ναι, είναι. Αυτό ακριβώς είναι». Ο σταρ παραδέχτηκε επίσης ότι αυτή είναι «η πρώτη χρονιά» που σκέφτεται πραγματικά να κάνει σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πριν από την εμφάνιση του Davidson στο People, ούτε αυτός, ούτε η Kardashian είχαν προσδιορίσει δημόσια τη σχέση τους. Αυτό το update της κατάστασης της σχέσης έρχεται αφού εντοπίστηκαν σε πολλά ραντεβού τους τελευταίους μήνες και μάλιστα φέρονται να έκαναν διακοπές μαζί στις Μπαχάμες στις 3 Ιανουαρίου.

«Περνάει πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι της», φέρεται να είπε μια πηγή στο E! News. «Είναι ερωτοχτυπημένη και η σχέση της είναι πολύ συναρπαστική» συμπλήρωσε για την Kim.

Η πηγή είπε τέλος στο E! News ότι η Kardashian και ο Davidson προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν «να λειτουργήσει η σχέση παρά την απόσταση», δεδομένου ότι βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές των ΗΠΑ. Η Kardashian ζει στην Καλιφόρνια, ενώ ο Davidson στη Νέα Υόρκη. «Ο Davidson σχεδιάζει να βρίσκεται στο Λος Άντζελες πιο συχνά τώρα», ανέφερε η πηγή.