Georgina Rodriguez: "Στο πρώτο ραντεβού με τον Cristiano Ronaldo πήγα με το λεωφορείο κι έφυγα με Bugatti"

02.02.2022
Georgina Rodriguez: "Στο πρώτο ραντεβού με τον Cristiano Ronaldo πήγα με το λεωφορείο κι έφυγα με Bugatti"
Όσα λέει στο "I Am Georgina"

Η Georgina Rodriguez και ο Cristiano Ronaldo είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στον κόσμο - μάλιστα, κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix η σειρά "I Am Georgina" με θέμα τη ζωή της.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Rihanna

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, η ίδια περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση. "Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις τίποτα και ξέρω τι σημαίνει να έχεις τα πάντα.Ήταν μια καλοκαιρινή Πέμπτη. Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη. Εμφανίστηκε ένας όμορφος άντρας, σχεδόν δύο μέτρα. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου" λέει, προσθέτοντας πως στη συνέχεια την κάλεσε σε δείπνο.

Αυτοκτόνησε η Miss USA 2019 - Η τελευταία ανάρτηση πριν βουτήξει στο κενό από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη

"Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti. Δεν πίστευα ότι θα γινόταν η γυναίκα της ζωής μου", προσθέτει.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει την 4χρονη Alana που είναι τεσσάρων ετών, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουν τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.