Jennifer Lopez για Ben Affleck: «Σήμερα είναι όλα όσα ήξερα ανέκαθεν ότι θα ήταν και όλα όσα ήθελα από τότε»

01.02.2022
Jennifer Lopez για Ben Affleck: «Σήμερα είναι όλα όσα ήξερα ανέκαθεν ότι θα ήταν και όλα όσα ήθελα από τότε»
«Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης η δική μας όπου μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία», λέει μεταξύ άλλων μιλώντας με μεγάλη τρυφερότητα για τον έρωτα της ζωής της η JLo.

Τρελά ερωτευμένη, ευγνώμων, ευτυχισμένη, κατασταλαγμένη, ήρεμη και πολύ γεμάτη είναι η Jennifer Lopez καθώς έχει κοντά της τα παιδιά της, τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme και τον σύντροφό της, Ben Affleck γερούς, χαρούμενους κι ευτυχισμένους επίσης.

"Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα. Είναι απλά γιατί είμαστε όλοι σε ένα πολύ όμορφο σημείο στις ζωές μας", αναφέρει χαρακτηριστικά η 52χρονη σταρ και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.

Στις 11 Φεβρουαρίου βγαίνει στους κινηματογράφους η νέα της ρομαντική κωμωδία Marry Me ενώ ως προς τη μουσική της βρίσκεται στο απογειο της καριέρας της. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Η Jennifer Lopez μιλά στο περιοδικό People για πολλά πράγματα, που, όμως, έχουν όλα έναν κοινό -και πολύ ισχυρό- παρονομαστή: την αγάπη.

Η αγάπη πάνω απ' όλα

«Πραγματικά πιστεύω ότι η αγάπη κυβερνά τα πάντα. Η αγάπη πάντα κατακτά τα πάντα -σχέσεις, παιδιά, δουλειά, επαγγελματικές σχέσεις. Όλα εξαρτώνται από το πόσο τρυφερός, ανοιχτός και δεκτικός μπορείς να γίνεις. Να μην έχεις εγωισμούς και απλά να αποδεχτείς το καλό, κοιτάζοντας πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων», υποστηρίζει η Jennifer τονίζοντας πως «Όταν είσαι σε μια καλή, υγιή σχέση όλοι ωφελούνται από αυτό. Όλοι».

Η σχέση με τον Affleck τότε και τώρα

«Νιώθω τόσο τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», λέει σήμερα η JLo. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2002 έως το 2004 με τη σχέση να φτάνει μέχρι τον αρραβώνα και να διαλύεται. Την περασμένη Άνοιξη, η ζωή τους έφερε ξανά μαζί, όμως τώρα πια, όλα είναι διαφορετικά, παρότι «ένιωθαν λίγο φόβο» στην αρχή -της δεύτερης φάσης της κοινής τους ζωής.

«Τότε, σα να βγάζαμε τη σχέση προς τα έξω μόνο. Ήμασταν αφελείς και τα πράγματα μπερδεύτηκαν. Αυτή τη φορά, νιώθουμε τόσο ευτυχισμένοι και δεν θέλουμε τίποτα από όσα μας δυσκόλεψαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα ξανά. Τώρα είμαστε μεγαλύτεροι, πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερες εμπειρίες, είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Είμαστε υπερπροστατευτικοί απέναντι σε αυτό που έχουμε γιατί τώρα είναι μια όμορφη στιγμή για όλους», λέει η Lopez.

«Απλά νιώθω τόσο ευτυχισμένη και τυχερή που βρίσκομαι σε μια σχέση που είναι χαρούμενη και ζεστή και θέλω να κάνω τα πάντα για να την προστατεύσω και να την κρατήσω ασφαλή. Το αξίζει, πραγματικά το αξίζει... Την κρατάμε ιερή», είπε με συγκίνηση η Jennifer ενώ μίλησε με τεράστια ευγνωμοσύνη για τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε.

«Είναι όμορφα αλλά και πολύ διαφορετικά από ό,τι ήταν τότε [πριν από 20 χρόνια] Εκτιμάμε και γιορτάζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Όταν βρίσκεις κάποιον που αγαπάς πολύ, πολύ και σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία; Πρόκειται για ένα σπάνιο, ανεκτίμητο και πανέμορφο πράγμα που δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο»

Ben λέει και «λιώνει» η Jen -όπως και τότε!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Affleck είναι ο έρωτας της ζωής της Lopez και, ίσως, ο μόνος άντρας που «καψουρεύτηκε» ποτέ! Μάλλον έχουν δίκιο. Τότε, όμως, δεν ήταν το timing σωστό... Τώρα είναι.

«Είμαι τόσο περήφανη για εκείνον. Είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που έχει γίνει, όπως τον παρακολουθούσα από μακριά», λέει σε κάποιο σημείο η Lopez τονίζοντας τη σημασία του ότι και οι δυο, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε μία φάση της ζωής τους όπου έχουν κάνει το «ταξίδι» τους και έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου νιώθουν πραγματικά όμορφα ο καθένας με τον εαυτό του και άρα άνετοι να υπάρξουν σε μια χαρούμενη και γερή σχέση!

«Το να βλέπω αυτό τον άνθρωπο, τον άντρα που έχει γίνει σήμερα, τον πατέρα που είναι σήμερα, τον σύντροφο που είναι - Είναι όλα όσα ήξερα ανέκαθεν ότι θα ήταν και όλα όσα ήθελα»

«Η αληθινή αγάπη υπάρχει πραγματικά. Μερικά πράγματα μπορούν να είναι για πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μόνο ευθείες γραμμές». Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που η JLo διδάσκει στα παιδιά της με βάση τη δική της ζωή. Μαζί της κι εμείς!

Όσο για το τι κρύβει το μέλλον για τους Bennifer; «Θέλω απλά το μέλλον μου να είναι γεμάτο αγάπη και ευτυχία με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου. Πιστεύω ότι όλοι θέλουν να είναι χαρούμενοι, να έχουν κάποιον στο πλευρό τους να πορεύονται μαζί, να γεράσουν μαζί και εγώ νιώθω πολύ όμορφα με αυτό που έχω τώρα», λέει η Jen και τα είπε όλα!

Marry Me - Το ρομαντικό story

Η ταινία «Marry Me» θέλει τη σούπερ σταρ Kat (Lopez) και τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Bastian (Maluma) έτοιμους να παντρευτούν στο πλαίσιο κοινής περιοδείας! Έχουν, μάλιστα, προγραμματίσει να ανταλλάξουν τους όρκους τους επί σκηνής, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το νέο τους ντουέτο με τίτλο "Marry Me".

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή, όμως μία ανάσα πριν ανέβουν στη σκηνή, η Kat μαθαίνει -και μάλιστα μαζί με όλους τους χρήστες του διαδικτύου- ότι ο Bastian την απάτησε με τη βοηθό της. Εκείνη καταρρέει όμως μέσα στη στεναχώρια της αποφασίζει να κάνει κάτι διαφορετικό, ελπίζοντας γενικότερα ότι θα της συμβεί κάτι διαφορετικό.

Ο Charlie (Wilson) βρίσκεται στο κοινό κρατώντας (κατά λάθος) μία ταμπελίτσα που γράφει "Marry Me". Το ίδιο κάνουν και εκατοντάδες άλλοι θαυμαστές, όμως η Kat διαλέγει εκείνον και του λέει "Ναι". Οι δυο τους παντρεύονται και από εκεί και πέρα ξεκινά η ιστορία τους.

Ιδού το trailer για μια πρώτη γεύση μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου και την πρεμιέρα:

Ζωή Κίττα