Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, η ερωτική εξομολόγηση και μία... σύμπτωση

12.10.2021
Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, η ερωτική εξομολόγηση και μία... σύμπτωση
Φουλ ερωτευμένη η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας και όχι μόνο δεν το κρύβει πια, το βροντοφωνάζει κιόλας!

Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή δεν είναι μυστική πια -παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά για πολύ καιρό στην αρχή.

Οι πρώτες υποψίες κινήθηκαν τον Απρίλιο μέσα από ένα story που είχε ανεβάσει η Μαίρη και σιγά σιγά, μέσα στο καλοκαίρι οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν, όμως αναμενόταν ακόμη ένα Post για να γίνουν Instagram official.

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

Το ταξίδι στην Ιταλία και η αποκάλυψη

Το καλοκαίρι οι δύο ερωτευμένοι πέρασαν τις διακοπές τους στην Ιταλία και οι αναρτήσεις τους πρόδωσαν ότι είναι μαζί, παρόλο που κοινές τους φωτογραφίες δεν υπήρξαν. Τώρα ήρθε η ώρα για τα "φανερώματα".

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της και "είπε" πολλά περισσότερα από όσα έγραψε στη λεζάντα.

Πανευτυχείς και χαμογελαστοί οι δυο ερωτευμένοι λάμπουν, κυριολεκτικά στη φωτογραφία που "μιλά" από μόνη της. Στη λεζάντα, η Μαίρη γράφει δυο στίχους από το τραγούδι "Tear In My Heart" των Twenty One Pilots. "Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι ΟΚ όμως το δικό μου γούστο στη μουσική είναι το πρόσωπό σου. Η καλύτερη χρονιά", γράφει η Συνατσάκη και από κάτω γέμισαν με καρδούλες τα μηνύματα!!!

Τρισευτυχισμένη η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε και ένα story μέσα από το οποίο χαρακτήριζε τη φωτογραφία με τον αγαπημένο της την καλύτερη φωτογραφία που έχει μοιραστεί ποτέ! Αν αυτό δεν είναι ερωτική εξομολόγηση τι είναι;

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη χειρότερη περίοδο της ζωής της και τις κρίσεις πανικού

Μία συνεργασία και μία σύμπωση

Ο φετινός χειμώνας θα βρει το ερωτευμένο ζεύγος να συνεργάζεται επαγγελματικά καθώς θα τους δούμε μαζί στην παράσταση 'Hair' που ανεβαίνει στο θέατρο Ριάλτο στις 21 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα.

Όσο για τη σύμπτωση; Έτσι για την ιστορία καταθέτουμε την παρατήρηση ότι το επίθετο του νυν συντρόφου της Μαίρης Συνατσάκη είναι ίδιο με αυτό ενός πρώην της με τον οποίο ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν το 2013. Ναι, αναφερόμαστε στον Μύρωνα Στρατή [φωτό κάτω] με τον οποίο ο Ίαν, μάλλον δεν έχει κάποια συγγενική σχέση.

Μύρωνας Στρατής: Δες φωτογραφίες από τον γάμο του