Ryan Gosling - Eva Mendes: Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο διασκέδαζαν τις κόρες τους τις ημέρες του lockdown

12.10.2021
Ryan Gosling - Eva Mendes: Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο διασκέδαζαν τις κόρες τους τις ημέρες του lockdown
Παρά το γεγονός ότι ο Ryan Gosling και η Eva Mendes κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι fan τους κατάφεραν επιτέλους να ρίξουν μια ματιά στην καθημερινότητα της οικογένειάς τους, μέσα από αποκαλύψεις που έκαναν οι ίδιοι, φυσικά!

Σε μια συνέντευξη στο GQ, ο Gosling αποκάλυψε τι έκανε αυτός και η Mendes καθ 'όλη τη διάρκεια της καραντίνας. «Τα παιδιά μας είναι μικρά, οπότε ήταν μια δύσκολη περίοδος να είναι χωριστά από τα άλλα παιδιά και να μην μπορούν να δουν την οικογένειά τους κλπ.

Και πρόσθεσε: «Έτσι, κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να τα διασκεδάσουμε. Νομίζω ότι η Eva και εγώ κάναμε περισσότερη υποκριτική στη καραντίνα από ότι σε όλη μας την καριέρα». Και μόνο η σκέψη του διάσημου ζευγαριού να παίζει θέατρο με τις κόρες του μας κάνει να λιώνουμε.

Eva Mendes: Τι απαντάει σε όσους λένε πως ο Ryan Gosling "δε τη βγάζει έξω"

Το ζευγάρι έχει δύο όμορφες κόρες, την Esmeralda και την Amada και σύμφωνα με τον Gosling, «μεγαλώνουν πολύ γρήγορα».

H Mendes είπε κάποτε σε μια συνέντευξη στο Access Daily, πόσο δύσκολο είναι το να είσαι γονιός. «Είναι τόσο διασκεδαστικό, όμορφο και τρελό. Είναι τόσο δύσκολο, φυσικά. Αλλά είναι σαν αυτό το συναίσθημα ότι ... τελειώνεις τη μέρα σου, τα βάζεις στο κρεβάτι και ο Ryan και εγώ κοιτάμε ο ένας τον άλλον σαν: “Τα καταφέραμε, τα καταφέραμε. Βγήκαμε σχετικά αλώβητοι”».

Η Eva Mendes και οι βελόνες: Η φωτογραφία των... βασινιστηρίων στα social media και η εξήγηση

Κι ενώ εκείνοι οι μήνες μπορεί να ήταν χαοτικοί στο σπίτι των Mendes-Gosling, μπορεί να πέρασαν και στις κόρες τους το μικρόβιο της υποκριτικής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η σχέση τους είναι ίσως το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχουμε ακούσει σήμερα και ελπίζουμε σε ακόμα πιο γλυκές στιγμές μέσα από την οικογένεια τους.