Κωνσταντίνου και Ελένης: Το reunion της Πέγκυς και του Μάνθου

02.06.2021
Κωνσταντίνου και Ελένης: Το reunion της Πέγκυς και του Μάνθου
Η φωτογραφία του ιστορικού ζευγαριού, 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές σειρές, ενώ κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το ζευγάρι Πέγκυ Καρρά - Μάνθος Φουστάνος, τους οποίους υποδύθηκαν η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας.

Γνωστή ηθοποιός τα βάζει με τη Βάνα Μπάρμπα: «“Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή...»

Πρόσφατα, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει δίπλα στο Βασίλη Κούκουρα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφία έγραψε "ξανά μαζί".

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Βασίλης Κούκουρας είχε δηλώσει: "Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω "καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα";.

Έλενα Παπαρίζου: Η αποστομωτική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

"Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει και αυτό έχει διτή υπόσταση. Από τη μία σε στιγματίζει θετικά στη συνείδηση του κόσμου και από την άλλη σε οι παραγωγοί σε ταυτίζουν με τον ρόλο και λένε ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο", είχε συμπληρώσει.