Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βολτάρουν αγκαλιά - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

03.06.2021
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βολτάρουν αγκαλιά - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το μόνο που "εκκρεμεί" πια είναι για γίνει η επανένωση επίσημη είναι μία ανάρτηση από την ίδια την JLo. Γιατί για το "ανεπίσημο" του θέματος δεν χωρά αμφιβολία.

Ύστερα από φημολογία μηνών, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν από κοινού ότι χωρίζουν τον περασμένο Απρίλιο. Λιγότερα από έναν μήνα μετά, οι φωτογραφίες της JLo με τον Ben Affleck σε φημολογούμενο ρομαντικό weekend στη Μοντάνα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και από εκεί και πέρα άρχισε το "γλέντι".

Ακόμη μία ρομαντική απόδραση στο Μαϊάμι -όπου, μάλιστα οι δυο τους δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρυφτούν από τον φακό, αντιδράσεις από τον "πρώην" ARod και φίλους του ζεύγους και να που σήμερα πια, έχουμε νέα ντοκουμέντα.

17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φαίνεται ότι έχουν αναβιώσει τον έρωτά τους και μένει να φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" να μπαίνουν αγκαλιά σε εστιατόριο του West Hollywood και ούτε στιγμή να ανησυχούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για την ιστορία, το ζεύγος γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" που παίχτηκε στους κινηματογράφους το 2003. Η ταινία έμεινε στην ιστορία ως μια τεράστια αποτυχία, όμως αποτέλεσε τη σπίθα για έναν έρωτα που κράτησε δυο χρόνια, οδήγησε σε αρραβώνα και έληξε πολύ άδοξα (τουλάχιστον για τους πολλούς) λίγο πριν από τον γάμο.

Για τον καιρό εκείνο -και τον χωρισμό που λέγεται ότι είχε κοστίσει πάρα πολύ στην JLo- είχε μιλήσει δημόσια το Affleck πριν από μερικά χρόνια, εκφράζοντας την ευχή του να είχε αντιληφθεί νωρίτερα πόσο σημαντικό ήταν να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της ζωής του.

Εκείνο τον καιρό έπρεπε να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά προβλήματα και φιλοδοξίες και αντί γι' αυτό, βρισκόμουν στο φως των προβολέων συνέχεια. Για άλλους λόγους. Ένιωθα σαν χάμστερ στο κλουβί που γυρίζει χωρίς λόγο στη ρόδα του όλη μέρα, τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα", ομολόγησε ο Άφλεκ προσθέτοντας ότι "οδηγούσε τον εαυτό του σε λάθος κατεύθυνση".

Στο τέλος έγινα γραφικός. Ήμουν 25 χρονών, έπαιρνα όλους τους ρόλους με τα πολλά λεφτά και προφανώς έχασα τον δρόμο μου. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήθελα να κάνω. Ένιωθα να ασφυκτιώ. Ήμουν δυστυχισμένος