Cameron Diaz: Μιλά για την κόρη της, εξηγεί πώς είναι να γίνεις πρώτη φορά μαμά στα 47 και συγκινεί

25.12.2020
Cameron Diaz: Μιλά για την κόρη της, εξηγεί πώς είναι να γίνεις πρώτη φορά μαμά στα 47 και συγκινεί
Η ευτυχία μετά την γέννα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου μεταξύ των μεγαλύτερων σε ηλικία μητέρων, ενώ για τις νεότερες μητέρες, η επίδραση είναι πολύ σύντομη, λένε οι μελέτες. Η μητρότητα σε μεγαλύτερες ηλικίες έχει εντυπωσιακά οφέλη και η Cameron Diaz είναι το ιδανικό παράδειγμα. Η ιστορία της μπορεί να αλλάξει την άποψη των γυναικών που έχουν ενδοιασμούς σχετικά με την εγκυμοσύνη μετά τα 40.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι προς στη μητρότητα, αλλά συνέβη το θαύμα.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Cameron Diaz και ο σύζυγός της, Benji Madden, έγιναν γονείς για πρώτη φορά στη ζωή τους. Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε νέες ελπίδες σε γυναίκες που σταμάτησαν να προσπαθούν να αποκτήσουν μωρό.

Αν και η Diaz προσπαθεί να διατηρήσει κρυφό τον τρόπο με τον οποίο έγιναν γονείς με τον σύζυγό της, πρόσωπα από τον στενό της κύκλο είπαν ότι το ζευγάρι προσπάθησε για χρόνια να συλλάβει προτού τελικά αποκτήσει μια κόρη με το όνομα Raddix. «Πέρασαν τόσα πολλά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο», είπε μια πηγή.

Η Diaz εξηγεί ότι ξόδεψε περισσότερο από το μισό της ζωής της στα κοινά και τώρα αισθάνεται εντάξει «να αφιερώσει χρόνο για να αναδιοργανωθεί και να επιλέξει πώς θέλει να επιστρέψει στον κόσμο». Είναι ευτυχισμένη, ευλογημένη και ευγνώμων που ξεκίνησε μια νέα δεκαετία με ένα παιδί. Και ένας από τους κύριους στόχους της είναι να το προστατεύσει.

Σε μια συνέντευξη με τον Jimmy Fallon, η Diaz εξομολογήθηκε ότι το να περνάει χρόνο με την κόρη της είναι ένα είδος παραδείσου. Και την πιστεύουμε γιατί φαίνεται τόσο φρέσκια και γαλήνια. Η Diaz προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε στιγμή γιατί «κάθε μέρα, υπάρχoυν εμπόδια και υποχρεώσεις - αυτά συμβαίνουν - δεν είναι το ίδιο μωρό που ήταν χθες».

Υπάρχει ακόμα πίεση όταν γίνεις μαμά στα 47.

Σε μια συνέντευξη με τη Naomi Campbell, η Diaz μίλησε για το πόσο πολύ ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή της. Παραδέχτηκε ότι πολλοί άνθρωποι γίνονται γονείς πολύ πιο νέοι και είπε: «Παντρεύονται και έχουν μια οικογένεια στα νιάτα τους. Εγώ το κάνω στο δεύτερο μισό της ζωής μου». Και αγαπά τελικά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, υπάρχει κάποια πίεση, ακόμη και στην καθυστερημένη μητρότητα. H Diaz είπε με χιούμορ: «Πρέπει να φτάσω στα 107. Οπότε, χωρίς πίεση!»

Παρ 'όλα αυτά, η ηθοποιός είναι απόλυτα σίγουρη ότι αυτό είναι το «καλύτερο σημείο» της και ο πιο ευτυχισμένος χρόνος της ζωής της. Ακόμη και οι προηγούμενες εμπειρίες της ενώ ταξίδευε και δούλευε δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτήν τη νέα φάση. «Το να κάνεις μια οικογένεια όταν είσαι νέος, είναι σαν οτιδήποτε άλλο όταν είσαι νέος, απλά το κάνεις. Όταν είσαι στην ηλικία μου και αποφασίζεις να το κάνεις, είναι μια πραγματική επιλογή. Πρέπει πραγματικά να δουλέψεις σκληρά για αυτό».