Τόλης Ρουβάς: Ο μικρότερος αδελφός του Σάκη κάνει τον ντεμπούτο του στην τηλεόραση

05.09.2020
Τόλης Ρουβάς: Ο μικρότερος αδελφός του Σάκη κάνει τον ντεμπούτο του στην τηλεόραση
Σε ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι όμως! Καλλιτέχνης στην... κουζίνα ο "μικρός"!

Με τις ομάδες των εκπομπών να αποκαλύπτονται σιγά σιγά μαθαίνουμε και τα πιο φρέσκα πρόσωπα στις τηλεοπτικές παρέες.

Ένα από αυτά έρχεται στο Mega στην εκπομπή-στοίχημα που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα έχοντας στο πλευρό της τους πολύπειρους Άρη Καβατζίκη (από το Πρωινό) και Ελιάνα Χρυσικοπούλου (από την Ελένη). Εκτός της Σίσσυς Καλλίνη, του Βαγγέλη Γιαννόπουλου και του Μίνωα Θεοχάρη που θα πλαισιώνουν επίσης τη Δανάη σε αυτή την πρώτη της προσπάθεια σε αυτό το πόστο, έχουμε και μία έκπληξη στην όμαδα στο κομμάτι της μαγειρικής.

Μάγειρας της εκπομπής, λοιπόν, αναλαμβάνει ο Αποστόλης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο κατά 5 χρόνια μικρότερος αδελφός του Σάκη και, στερνοπούλι της οικογένειας Ρουβά γενικότερα.

Στα 45 του χρόνια, ο Τόλης πρέπει μόλις να τελείωσε τις σπουδές του ως σεφ (αν κρίνουμε από αυτό που είπε η Κάτια στο βίντεο που θα δεις παρακάτω και είναι γυρισμένο τον Φεβρουάριο του 2020) και βρίσκεται αμέσως να μαγειρεύει στην τηλεόραση.

Να ευχηθούμε "Καλή Αρχή" και να θυμηθούμε το βίντεο για το οποίο μιλούσαμε. Πρόκειται για ένα "μακαρόνια με κιμά Challenge" που κάνει η Κάτια με τον κουνιάδο της και έχουν ως κριτές τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Ιδού το βίντεο και η... κατάληξη!

Όσο για το "Πάμε Δανάη"; (έτσι θα λέγεται η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα) Η εκπομπή αυτή ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί. Με το καλό!