Πώς η Kylie Jenner "έβαλε στη θέση του" τον Alex Rodriguez

27.06.2019
Πώς η Kylie Jenner "έβαλε στη θέση του" τον Alex Rodriguez
Όλος ο κόσμος μιλά για την απίθανη αντίδραση του νεαρότερου μέλους της διάσημης ριαλιτοοικογένειας Kardashian/Jenner στις... ανακρίβειες που δήλωσε δημόσια για εκείνη ο αραβωνιαστικός της Jennifer Lopez.

Δεν "μασά" τα λόγια της η Kylie Jenner και το απέδειξε περίτρανα στην περίπτωση μιας "διαφοράς" που είχε πρόσφατα με τον Alex Rodriguez.

Ο άσσος του baseball και αραβωνιαστικός της Jennifer Lopez μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Sports Illustrated και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή βραδιά του Met Gala, όπου μοιράστηκε το τραπέζι -και τη βραδιά- και με την Kylie Jenner.

"Είχαμε ένα απίθανο τραπέζι. Ο μαύρος τύπος από το 'The Wire' -ο Idris Elba, ναι, με τη νέα του σύζυγο. Μια διάσημη τραγουδίστρια καθόταν δίπλα μου, δεν ξέρω το όνομά της. Η Versace, η Doanatella. Ήταν και η Kylie με την Kendall. Και είχαμε και έναν ασιάτη κύριο από το 'Crazy Rich Asians', τον πρωταγωνιστή. Η Kylie μιλούσε για το Instagram, το κραγιόν της και πόσο πλούσια είναι".

Αυτά είπε ο ARod και, προφανώς, εξόργισαν τη νεαρή Kylie, η οποία δεν το άφησε έτσι. Με ανάρτησή της στο Twitter διέψευσε -με το γάντι- τον Rodriguez επαναφέροντάς τον στην... τάξη.

"Μμμμ, όχι, δεν το έκανα αυτό. Μιλήσαμε μόνο για το Game of Thrones", έγραψε η Κylie:

Και, προφανώς, είχε δίκιο γιατί ο πολύς ARod τα "μάζεψε" άρον άρον με ένα τιτίβισμα απάντηση στο δικό της.

"OMG. Έχεις δίκιο Kylie Jenner. Ήμουν εγώ που μιλούσα για το τη σειρά makeup σου και το πόσο λατρεύουν τα κορίτσια μου", έγραψε ο Alex, που μάλλον "κατάπιε το... πόδι του".

Εύγε Kylie! Παράδειγμα προς μίμηση. Έτσι, για να μη λέμε ό,τι θέλουμε

Ζωή Κίττα