Kim Kardashian: Κατάφερε να εξοργίσει το κοινό με ένα...γλειφιτζούρι

17.05.2018
Kim Kardashian: Κατάφερε να εξοργίσει το κοινό με ένα...γλειφιτζούρι
Μια νέα δημοσίευση στο προσωπικό Instagram της σταρ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Πολλές αρνητικές κριτικές δέχθηκε η Kim Kardashian λόγω της επιλογής της να διαφημίσει ένα γλειφιτζούρι αδυνατίσματος μέσω Instagram.

Η 37χρονη σταρ ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να δοκιμάζει ένα γλειφιτζούρι το οποίο όπως η ίδια είπε "κόβει την όρεξη για φαγητό". Μια από εκείνους που δε δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική είναι η ραδιοφωνικό παραγωγός Jameela Jamil, η οποία προωθεί μία καμπάνια ευαισθητοποίησης για την αποδοχή όλων των σωματότυπων και μεγεθών, και η οποία χαρακτήρισε «τοξική» την επιρροή της reality star στα νέα κορίτσια.

«Αντί να δοκιμάσετε τέτοια σκευάσματα που κόβουν την όρεξη, καλύτερα θα ήταν να τρώτε αρκετά για να τροφοδοτείτε τον εγκέφαλο σας με ενέργεια, να δουλεύετε σκληρά και να πετυχαίνετε τους στόχους σους», έγραψε στο Twitter η Jamil. «Έτσι, στο τέλος θα έχετε να πείτε για τη ζωή σας κάτι παραπάνω από το "είχα επίπεδο στομάχι". Η επιρροή της στα νέα κορίτσια είναι τοξική και φρικτή. Θαυμάζω τις ικανότητες τους στην προώθηση προϊόντων, αλλά αυτή οικογένεια με κάνει νιώθω απόγνωση για την υποβάθμιση που σηματοδοτούν για το γυναικείο φύλο», πρόσθεσε η ίδια.

Αντιδράσεις προκλήθηκαν και στα σχόλια της ανάρτησης, με τους ακόλουθους της Kardashian να γράφουν σχόλια όπως "διέγραψε το" και "αν πεινάς απλά φάε φαγητό, όχι αυτό".