Amal Alamuddin: Γιατί εξόργισε τη Vogue και τον Tom Ford με το φόρεμα που φόρεσε στο Met Gala;

17.05.2018
Amal Alamuddin: Γιατί εξόργισε τη Vogue και τον Tom Ford με το φόρεμα που φόρεσε στο Met Gala;
Η επιλογή της δικηγόρου στο φετινό Met Gala προκάλεσε αντιδράσεις

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από το φετινό Met Gala, αλλά η εμφάνιση της Amal Alamuddin στο λαμπερό event φαίνεται πως απασχολεί τώρα τα media.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οίκος Tom Ford αλλά και η Vogue είναι εξοργισμένοι με την σύζυγο του George Clooney, λόγω των αλλαγών στο φόρεμα της την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με όσα γράφονται, κανινικά η Amal θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί με φόρεμα Tom Ford, αλλά τελικά επέλεξε την τελευταία στιγμή μια δημιουργία του Richard Quinn.

#AmalAlamuddin #GeorgeClooney #MetGala #MetroRD 📷: EFE

A post shared by Metrord.do (@metrord.do) on May 8, 2018 at 11:35am PDT

O Tom Ford είχε σχεδιάσει ένα φόρεμα ειδικά για εκείνη, για το οποίο το ατελιέ του εργάστηκε επί σειρά εβδομάδων, αλλά δεν το είδε ποτέ στο κόκκινο χαλί του Met. Η αλλαγή λέγεται πως αποφασίστηκε μόλις λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το γκαλά, ενώ όταν η Amal ανακοίνωσε στην ομάδα του Tom Ford την αλλαγή της, εκείνοι ήταν προφανώς ενοχλημένοι, αλλά παρέμειναν ευγενικοί και απάντησαν ότι ήταν εντάξει με το να φορέσει ρούχο άλλου σχεδιαστή, αρκεί να μην φορούσε καθόλου το φόρεμα εφόσον δεν το έκανε στο κόκκινο χαλί του Met Ball. Η Vogue άσκησε πίεση στην Amal να μην κάνει την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, φοβούμενη «διπλωματικό επεισόδιο». Εκτός αυτού, ο οίκος Ford είχε δηλώσει πως αν η Amal δεν έκανε το ντεμπούτο του φορέματος θα φρόντιζε να το παραχωρήσει σε κάποια άλλη σταρ, σε κάποιο άλλο event. Με τον τρόπο της όμως η Amal το «έκαψε».

Η Amal τελικά φαίνεται πως κράτησε το φόρεμα ,και μετά την είσοδό άλλαξε μέσα στο χώρο του event και εμφανίστηκε με το ρούχο του Tom Ford. Η Anna Wintour είπε στο "The Late Show" ότι η Amal είχε επιμείνει στην αλλαγή του ρούχου και πως τελικά για το υπόλοιπο της βραδιάς φορούσε το ρούχο του Tom Ford. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανυπακοή της εξόργισε τον οίκο και έχει προκαλέσει αμηχανία στην Vogue η οποία είχε τον συντονισμό στο κόκκινο χαλί και ενώ η Αμάλ κοσμεί και το εξώφυλλο του τωρινού τεύχους.