Sarah Jessica Parker: Επιτέλους σχολίασε την υποψηφιότητα της Cynthia Nixon για Κυβερνήτρια της NYC

30.03.2018
Sarah Jessica Parker: Επιτέλους σχολίασε την υποψηφιότητα της Cynthia Nixon για Κυβερνήτρια της NYC
Αν κάτι περιμέναμε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Cynthia Nixon πως σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα για Κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, αυτό ήταν το σχόλιο της τηλεοπτικής -και όχι μόνο- κολλητής της, Sarah Jessica Parker.

Οι δυο γυναίκες που έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη ως Carrie Bradshaw και Miranda Hobbes του «Sex and the City» όχι μόνο κράτησαν επαφή μετά το τέλος της σειράς και το φινάλε των δύο ταινιών τους, μα εξακολουθούν να δηλώνουν πολύ καλές φίλες προς παρηγοριά των fans της τηλεοπτικής «τετράδας».

Κυρίως μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ Sarah Jessica και Kim Cattrall, τα οποία μας χάλασαν για τα καλά το όνειρο τις «ονειρεμένης χολιγουντιανής φιλίας», η στάση αυτή της ηθοποιού μόνο να μας χαροποιήσει θα μπορούσε.

Η ίδια δήλωσε και επίσημα τη στήριξή της προς τη Cynthia, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει στο Twitter: «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη και σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Kυβερνήτρια».

Όσο για τη Sarah Jessica; Αναρτώντας μια φωτογραφία της Cynthia στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μητέρα, ακτιβίστρια, πολεμίστρια, Νεοϋορκέζα. Μία πολύ καλή φίλη κατεβαίνει υποψήφια για τη σπουδαία μας κοινότητα. Αδερφή μου, εντός και εκτός οθόνης, έχεις την αγάπη, την υποστήριξή και την ψήφο μου».

Λόγια υποστήριξης έγραψε και η τηλεοπτική Charlotte York –κατά κόσμον Kriston Davis-:

«Είμαι ενθουσιασμένη που υποστηρίζω κάποια που γνωρίζω εδώ και 20 χρόνια πως είναι ένα από τα πιο έξυπνα και φιλεύσπλαχνα άτομα στη ζωή μου».

Ούτε η Kim Cattrall, πάντως παρέλειψε να σχολιάσει, τις νέες δραστηριότητες της πρώην συνεργάτιδάς της όταν κάποια follower της τής ζήτησε να το κάνει.

«Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα κάθε πρώην συνεργάτιδάς μου να κάνει τις προσωπικές της επιλογές στην καριέρα της», δήλωσε η «Samantha Jones» λιτά μεν, ουσιαστικά δε…