Adriana Sklenarikova: Περιμένει το πρώτο της παιδί στα 46 της!

31.03.2018
Adriana Sklenarikova: Περιμένει το πρώτο της παιδί στα 46 της!
Μανούλα για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Adriana Sklenarikova, η οποία όπως έγινε γνωστό περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Aram Ohanian.

Σύμφωνα με το γαλλικό Voici.fr, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, με τους δυο τους να έχουν πολλάκις δηλώσει στο παρελθόν πως ένα παιδί θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Το 46χρονο πρώην top model, μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως είχε σκεφτεί ακόμα και την υιοθεσία, στη περίπτωση που δεν κατάφερνε να φέρει ένα παιδί στον κόσμο.

Ο εκατομμυριούχος σύζυγος, από την άλλη, αν και όταν παντρεύτηκαν είχε ήδη έναν γιο 25 ετών, είχε παραδεχτεί πως ήθελε μια κόρη από την Sklenarikova η οποία θα της έμοιαζε κιόλας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 στο Δημαρχείο του Μονακό έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και φίλους, ύστερα από τρεις μήνες έντονου φλερτ.

Τότε, η Adriana είχε χωρίσει εδώ και τρία χρόνια από τον πρώτο της σύζυγο, Christian Karembeu, με τον οποίο είχαν ζήσει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκείνη την περίοδο αποτελούσε ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Ολυμπιακού.

Η Sklenarikova αναμένεται να γεννήσει στο τέλος του καλοκαιριού, με την ίδια να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της…