Αthens Xclusive Designers Week: Η μόδα γιορτάζει στην καρδιά της Αθήνας

29.03.2018
Αthens Xclusive Designers Week: Η μόδα γιορτάζει στην καρδιά της Αθήνας
Στον παλμό της μόδας άρχισε να χτυπάει από χτες η καρδιά όλης της Αθήνας και θα συνεχίσει να χτυπάει μέχρι και την Πρωταπριλιά.

Η 23η Αthens Xclusive Designers Week ξεκίνησε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες σχεδιαστές, μας προσκαλούν σε ένα ατελείωτο ταξίδι μόδας και λάμψης. Πέντε ημέρες γεμάτες στυλ, λάμψη και πολλά happenings στο Ζάππειο Μέγαρο και σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας.

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου τα shows ξεκινούν στο Ζάππειο Μέγαρο με τους:

Olga Karaververis: Yφάσματα μεταξωτά και αέρινα, floral ντεσέν, nude αποχρώσεις καθώς και δαντέλες σιφόν στη νέα της συλλογή SS18 με τίτλο “La vie”.

Makis Tselios: Φορέματα και σύνολα υψηλής ραπτικής, δημιουργίες από μουσελίνες, δαντέλες, σατέν υφάσματα στη νέα του συλλογή F/W 2018-19 “Black & White” και κοστούμια σμόκιν να πλαισιώνουν την ανδρική Collection.

Tassos Mitropoulos: Αnimal print και παστέλ αποχρώσεις, παγιέτες με athleisure στοιχεία και girly boho φορέματα είναι μερικά από τα trends που χαρακτηρίζουν τη συλλογή SS18.

Kathy Heyndels & Giannetos Handmade: Ο γνωστός οίκος μόδας θα παρουσιάσει βραδινά θηλυκά φορέματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία φιγούρα. Τη συλλογή θα συνοδεύσουν και ανδρικές εμφανίσεις με κουστούμια υψηλής ραπτικής.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έναρξη.