Angelina Jolie: Τι συμβαίνει τελικά με την προσωπική της ζωή;

29.03.2018
Angelina Jolie: Τι συμβαίνει τελικά με την προσωπική της ζωή;
Παντρεύεται ή όχι η διάσημη ηθοποιός;

Παρ'όλες τις φήμες που την ήθελαν να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και να ετοιμάζεται να παντρευτεί, η Angelina Jolie "δεν είναι σε σχέση με κανέναν και ούτε πρόκειται", σύμφωνα με μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον της. "Θα επικεντρωθεί στα παιδιά της και δεν ενδιαφέρεται καθόλου να συνάψει την οποιαδήποτε σχέση", πρόσθεσε η ίδια πηγή που μίλησε στο περιοδικό People.

H 42χρονη ηθοποιός πήρε το διαζύγιο της με τον Brad Pitt το Σεπτέμβριο του 2016, μετά από δύο χρόνια γάμου. "H Angelina ήταν σε πολύ κακή κατάσταση μετά το χωρισμό της. Ο κόσμος λέει πως μια επανασύνδεση είναι αρκετά πιθανή, αλλά αυτό δε θα συμβεί ποτέ. Η μεταξύ τους σχέση έληξε άσχημα, και παρ'όλο που έχουν προσπαθήσει να κάνουν θεραπεία με τα έξι τους παιδιά, δε μπορούν καν να βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο", είπε η ίδια πηγή.

Σε μια συνέντευξη της στο Vanity Fair το 2017, η Jolie είχε μιλήσει για το χωρισμό της, λέγοντας: "Τα πράγματα πήγαν στραβά", πριν διορθώσει τον εαυτό της και συνεχίσει: "Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη....Τα πράγματα έγιναν 'δύσκολα''.