Υποψήφια για τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης πρωταγωνίστρια του Sex and the City! Βίντεο

20.03.2018
Υποψήφια για τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης πρωταγωνίστρια του Sex and the City! Βίντεο
Tην υποψηφιότητα της για την θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε χτες η μία από τις πρωταγωνίστριες της κορυφαίας τηλεοπτικής σειράς "Sex and the City"και ταυτόχρονα ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, Σίνθια Νίξον.

Η τελευταία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον εν ενεργεία κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, με σκοπό να πάρει το πολυπόθητο χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος. Η ηθοποιός ανακοίνωσε στο twitter της: «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη και σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για κυβερνήτρια».

H 51χρονη που οι περισσότεροι γνωρίσαμε ως δικηγόρο Μιράντα Χομπς, μοιράστηκε τις πολιτικές της προθέσεις με ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, στο οποίο παρακολουθούμε την καθημερινότητα της μαζί με την σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκαν το 2012. Στο βίντεο επίσης εμφανίζεται και το ένα από τα τρία της παιδιά.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός αποτελεί, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξεδόθη από το επιτελείο της, την ιδανική πολιτική επιλογή. Το δελτίο τύπου αναφέρει: «Θέλουμε η κυβέρνησή μας να εργαστεί εκ νέου, σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στο να μπει ένα τέλος στις μαζικές φυλακίσεις, στο να επισκευάσει τον κατεστραμμένο υπόγειο σιδηρόδρομο μας». «…Οι κυβερνώντες μας εγκατέλειψαν, είμαστε σήμερα η Πολιτεία με τη μεγαλύτερη ανισότητα στη χώρα» λέει η ηθοποιός. «Έχουμε κουραστεί από τους πολιτικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα πρωτοσέλιδα και την εξουσία παρά για εμάς. Δεν γίνεται να έχουμε πλέον μία από τα ίδια».

Tέλος η εκπρόσωπος της ηθοποιού Rebecca Capellan λέει: «Με δεδομένο ότι ο de Blasio και ο νυν κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo είναι αρκετά ”αποξενωμένοι” αν και οι δύο είναι Δημοκράτες, πολλοί κάτοικοι που ανησυχούν, ενθαρρύνουν τη Cynthia να βάλει υποψηφιότητα. Αν και όποτε λάβει απόφαση, σίγουρα εγκαίρως, θα αποκαλύψει τα σχέδιά της».

Γιώργος Μουλάς