Jennifer Lopez: Η 48χρονη star βίωσε την απάτη από τον σύντροφο της

08.02.2018
Jennifer Lopez: Η 48χρονη star βίωσε την απάτη από τον σύντροφο της
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood το οποίο βεβαίως δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση σε θέματα απιστίας.

Η απόλυτη Λατίνα JLo έφαγε το πρώτο ηχηρό χαστούκι στην μέχρι τώρα κοινή πορεία της με τον Alex Rodriguez αφού σύμφωνα με τις φήμες που οργιάζουν τον τελευταίο καιρό ο τελευταίος την απάτησε και μάλιστα η ίδια το έμαθε.

Just one more selfie. I just found out what the Superzoom does.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις 3 Φεβ, 2018 στις 6:39 μμ PST

Όπως αποκαλύπτουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού στο In Touch ο Alex Rodriguez απάτησε την Lopez και ασφαλώς το έχει μετανιώσει. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν επίσης πως η 48χρονη Star ανακάλυψε πριν από λίγες μέρες πως ο σύντροφος της συνεχίζει να έχει επικοινωνία με την πρώην του, Lauren Hunter, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη από την τελευταία πως ο 42χρονος αντάλλαζε μαζί της μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα ήταν με την Jennifer Lopez.


«Κάποιος πήγε στην Jennifer με νέα στοιχεία και λεπτομέρειες, πως ο Alex στέλνει ακόμη μηνύματα με την Lauren και αυτό ήταν που την έκανε τα τρελαθεί. Εκείνος φυσικά είπε πως δεν υπήρξε σωματική επαφή και μπορεί όντως να μην υπήρξε, όμως για την Jennifer αυτό και πάλι μεταφράζεται ως απιστία».

ΓΜ