Η Ρίτα Όρα και το δωμάτιο πανικού στο σπίτι της

20.03.2017
Η Ρίτα Όρα το 2015 είχε υποστεί μεγάλο σοκ όταν διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο πσίτι της όταν εκείνη κοιμόταν. Και σύμφωνα με αποκαλύψεις όπως διαβάζουμε στην Daily Mail έχει εγκαταστήσει ένα απίστευτο δωμάτιο πανικού στο σπίτι τη στο βόρειο Λονδίνο.

Η 26χρονη σταρ αποκάλυψε σε στενούς της φίλους όπω;ς διαβάζουμε στην DailyMail πως έχει φοβηθεί πολύ μετά το συγκεκριμένο περιστατικό και μάλιστα έχει προσλάβει μια ομάδα επαγγελαματιών για να εξετάσει την ασφάλεια του σπιτιού της.

Μάλιστα έχει εγκαταστήσει κάμερες στο σπίτι της, συναγερμό αλλά και ηλεκτρονικές πύλες και φωτοκύτταρα μαζί με ένα δωμάτιο πανικού έξω από την κρεββατοκάμαρα της αξίας 20,000 λιρών.

Στενός της φίλος έχιε δηλώσει πως νιώθει ακόμη φοβισμένη και έχει εφιάλτες αν και ο δράστης είναι στη φυλακή και μάλσιτα όπως έχει πει με το πάτημα ενός κουμπιού η ίδια θα μπορεί πλέον να βρίσκεται μόνη της και απομονώνεται από τον οποιονδήποτε εισβολέα.

Μάλιστα αν θυμηθούμε το περιστατικόη αδερφή της Έλενα που τότε έμενε μαζί της ξύπνησε μέσα στη νύχτα και είδε τον δράστη να ψάχνει τα πράγματα της και ξύπνησε την Ρίτα που σοκαρίστηκε όπως ήταν λογικό.