Πολίτη - Σπυρόπουλος: Άγριος καυγάς στο καμαρίνι του ηθοποιού;

19.12.2016
Όσα γράφτηκαν σίγουρα δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα της παρουσιάστριας και κοσμικογράφου Χριστίνας Πολίτη που σύμφωνα με δημοσίευμα εισέβαλλε τρελαμένη στο καμαρίνι του αγαπημένου της, Κώστα Σπυρόπουλου, στο θέατρο Ήβη, και έκανε σκηνή ζηλοτυπίας για νεαρή αντίζηλο.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το θέατρο, όπως και ο ήχος από τα αντικείμενα που έσπαγαν λόγω της έξαλλης κατάστασης που βρισκόταν; Αυτά αναφέρθηκαν, αλλά ισχύει όντως ότι το ζευγάρι είχε έναν τόσο επεισοδιακό τσακωμό;

Ανθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον αποκαλύπτουν ότι όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. «Ποτέ δε συνέβη τέτοιο περιστατικό», είπαν. «Ούτε φλερτ υπήρξε ούτε κάποια ανάλογη σκηνή. Η Χριστίνα Πολίτη είπε γελώντας ότι ποτέ δεν κάνει τέτοιες σκηνές ζηλοτυπίας κι αρνήθηκε να ασχοληθεί περισσότερο με το αναληθές δημοσίευμα. Είναι πολύ ευτυχισμένοι ο ένας με τον άλλο και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοσμικογράφος και ο σκηνοθέτης - ηθοποιός που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι κοινής τους φίλης περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί. Τις περισσότερες φορές μετά το τέλος της παράστασης φεύγουν μαζί για φαγητό και ποτό στα αγαπημένα τους στέκια, σημειώνει η Real.

Όταν τολμάς νικάς #omerta #cosmopoliti #ilovechania

A photo posted by Christina Politi (@cosmopoliti) on