Τριανταφυλλή Μπουτεράκου: Το έσκασε από ψυχιατρική κλινική: Η έκκληση του πατέρα της

31.10.2016
'Ωρες αγωνίας ζει η οικογένεια γνωστής ηθοποιού που μετά από τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική, το έσκασε.

Ο λόγος για την Τριανταφυλλή Μπουτεράκου που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ Κλεμμένα Όνειρα του MEGA.

Η νεαρή γυναίκα - σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα της - αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα ψυχικής υγείας και πρόσφατα έπαθε μια σοβαρή υποτροπή με αποτέλεσμα τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική και συγκεκριμένα στο Δρομοκαϊτειο.

Η ίδια κατάφερε να το σκάσει κι επικοινώνησε με συναδέλφους της - μεταξύ των οποίων και ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημερόνοντάς τον για την κατάσταση και ζητώντας του βοήθεια γιατί όπως ισχυρίζεται οι γονείς της την έκλεισαν μέσα για να της πάρουν την περιουσία και να τη δώσουν στον αδελφό της.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, η ίδια χρήζει φαρμακευτικής αγωγής και περίθαλψης ενώ οι περισσότεροι ψυχικά ασθενείς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν και είναι σύνηθες να πλάθουν σενάρια συνομωσίας.

Από την πλευρά του ο πατέρας της προειδοποιεί πως η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται επειγόντως τα φάρμακά της .

Μιλώντας στην εφημερίδα Esspresso αναφέρει:

Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη