Διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου για τον Πέτρο Ίμβριο!

10.10.2016
Μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο κόρες, το γνωστό ζευγάρι της showbiz χωρίζει. Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο και την Έλενα Ζαφειροπούλου που δεν είναι πλέον μαζί.

Το ζευγάρι κατά καιρούς είχε απασχολήσει τα media, αφού διαρκώς υπήρχαν φήμες για προβλήματα στη σχέση τους και για ομηρικούς καυγάδες. Tο περιοδικό Ciao, είχε γράψει ότι ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του Έλενα Ζαφειροπούλου βρέθηκαν την παραμονή Χριστουγέννων 2014 σε αστυνομικό τμήμα γιατί εκείνη απουσίαζε με τα παιδιά τα οποία έπρεπε να παραλάβει ο τραγουδιστής. Μάλιστα, το δημοσίευμα μιλούσε και για τεταμένες σχέσεις που οδηγούν στον χωρισμό.

Ο τραγουδιστής τότε είχε διαψεύσει την πληροφορία, λέγοντας:«Είναι ξεφτιλίκια αυτά και ασύστολα ψέματα.Έχει καταντήσει αηδία. Και εντάξει δεν σέβονται εμένα που έτρεχα μέσα στις γιορτές με την δουλειά στο μαγαζί , στην Γερμανία και στην Κρήτη, δεν σέβονται την γυναίκα μου… δεν σέβονται και τα παιδιά μου; Τις κόρες μου;»

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Αγοράς» το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει το οριστικό τέλος. Άτομο μάλιστα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν σε διάσταση, παρόλο που οι προσπάθειες για επανασύνδεση ήταν πολλές.