Τζολί: Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε με τα παιδιά της

10.10.2016
Σε ένα «καταφύγιο κρυμένο από τα ηλεκτρονικά μάτια των δορυφόρων μετακόμισε η Αντζελίνα Τζολί με τα 6 παιδιά της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το «Hidden Hills» είναι ένα μέρος που όπως μεταδίδουν ο Guardian και η Daily Mail δεν είναι ορατό ούτε στο Google Street View.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τζολί και τα παιδιά της κατοικούν σε μια πολυτελή βίλα στο Hidden Hills και πληρώνουν 30.000 δολάρια τον μήνα.

Η κατοικία - όνειρο βρίσκεται στους καταπράσινους περιφραγμένους και καλά φρουρούμενους λόφους του συγκροτήματος, όπου κυκλοφορούν ελεύθερα άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι! Σε απόσταση αναπνοής από τη Τζολί μένουν πολλοί διάσημοι που θέλουν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή, όπως, οι Kim Kardashian και Kanye West, Drake, Jennifer Lopez και Miley Cyrus.

Οι Κρυφοί Λόφοι «Hidden Hills» ιδρύθηκαν πριν από 60 χρόνια, περιλαμβάνουν 648 κατοικίες και φιλοξενουν 2 χιλιάδες κατοίκους, όπως διαβάζουμε στο www.hiddenhills.org. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, η Τζολί επέλεξε το σπίτι για την πλήρη προστασία και ιδιωτικότητα που παρέχει, κάτι απαραίτητο για την περίοδο που διανύει μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ