Η Άννα Βίσση στα χνάρια της Αντζελίνα Τζολί

15.09.2016
Έμπνευση από τη διάσημη πολύτεκνη μανούλα, ηθοποιό, σκηνοθέτη και φιλάνθρωπο φαίνεται ότι άντλησε η "απόλυτη" ελληνίδα σταρ σε ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του χαρακτήρα της.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, η Άννα Βίσση έχει ακόμη τρια παιδιά, εκτός από τη Σοφία, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα. Τρία παιδιά τα οποία έχει υιοθετήσει.

%PHOTO1%

Τα πράγματα έχουν ώς εξής: Η καλή φίλη της Άννας Βίσση, Μαρίνα Σιακόλα, ίδρυσε πρώτα στην Κένυα και μετά στην Κύπρο τον οργανισμό Sofia’s Foundation για να βοηθήσει παιδιά του κόσμου που έχουν ανάγκη. Η Μαρίνα βρέθηκε στην Κένυα για να φωτογραφήσει τα projects των «Γιατρών του Κόσμου» και όταν μίλησε για όσα είδε στην Άννα Βίσση, εκείνη αποφάσισε να τους ακολουθήσει σε κάποια αποστολή.

Εκεί, η Άννα Βίσση γνώρισε τρία αδέρφια τον Χάρισον, τον Πάτρικ και τον Μπέρναρντ στις φυλακές ανηλίκων και αποφάσισε να τα υιοθετήσει προσφέροντας κάθε μήνα ένα σημαντικό ποσό για την επιβίωση τους, ενώ παράλληλα ζήτησε τα αγόρια να μεταφερθούν σε ορφανοτροφείο. Με τις συναυλίες της η Άννα Βίσση έχει καταφέρει να μαζέψει 36,000 ευρώ τα οποία προσέφερε για να ολοκληρωθεί το ορφανοτροφείο στην Κένυα.

Αυτή την εμπειρία, η Άννα Βίσση θέλει να τη μοιραστεί με τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστωρα, τα οποία όταν μεγαλώσουν θα την ακολουθήσουν σε ένα ταξίδι για να δουν και αυτή την πλευρά του κόσμου από κοντά.