Το τρυφερό ποστάρισμα της Άννας Κορακάκη για τον αγαπημένο της [photo]

31.08.2016
Η ελληνίδα Ολυμπιονίκης ολοκλήρωσε τις διακοπές της και θέλησε να δώσει τα "εύσημα" στον άνθρωπο της ζωής της, δημοσίως.

Πανευτυχής είναι αυτό τον καιρό η Άννα Κορακάκη, η οποία πέρασε τέλεια στις διακοπές της στη Γαλλία και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον αγαπημένο της, Πιερ Έντμοντ Πιασέκι γιατί εκείνος τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια.

"Οι διακοπές στη Γαλλία τελείωσαν. Η αγάπη μου είχε οργανώσει τέλεια την πρώτη μου νύχτα στη λίμνη. Πρέπει να πω ότι αυτή η μικρή 'φωλίτσα' πλάι στο ήρεμο νερό είναι μακράν καλύτερο από το όποιο πεντάστερο ξενοδοχείο. Εκεί βρήκα την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Είναι πάντα τα απλά πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο και ευγνώμων.
Είναι ώρα πια να τον ευχαριστήσω όχι μόνο επειδή διοργάνωσε τις διακοπές που είχα τόση ανάγκη, αλλά επίσης επειδή ήταν πάντα εκεί για μένα. Υπήρξε χωρίς αμφιβολία μέρος της πρόσφατης επιτυχίας μου στους αγώνες του Ρίο αλλά και κάθε επιτυχίας ή αποτυχίας που είχα ως τώρα. Ως Ολυμπιονίκης και εκείνος μου προσφέρει ατελείωτες συμβουλές και κίνητρα. Είναι ο ίδιος ένα ανεκτίμητο μετάλιο".

Τώρα πια, μένει να δούμε αν και πότε θα κληθεί η Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς λόγω "μπλεξίματος" δεν παρέστη στη γιορή των Ολυμπιονικών πριν από μερικές μέρες.