Συνελήφθη ο Κρις Μπράουν -Η κοπέλα στην οποία επιτέθηκε περιγράφει τα πάντα

31.08.2016
Ξανά μπλεξίματα με τον νόμο έχει το άτακτο παιδί της μουσικής. Ποιος ξεχνά την σύλληψή του ύστερα από τον επεισοδιακό ξυλοδαρμό της Ριάνα πριν από μερικά χρόνια;

Αυτή τη φορά ο Κρις Μπράουν συνελήφθη καθώς η Μπέιλι Κουράν (Baylee Curran), μοντέλο, ηθοποιός και πρώην εστεμμένη, κάλεσε στην αστυνομία υποστηρίζοντας ότι ο ράπερ την απείλησε με όπλο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου την είχε προσκαλέσει ο ίδιος. Και η αφορμή; Μερικά κοσμήματα.

Ιδού πώς έγιναν τα πράγματα...

Τα γεγονότα έχουν ως εξής, όπως τα διαβάζουμε σήμερα σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα. Η κοπέλα κάλεσε τις Αρχές στις 3 τα ξημερώματα και η επιχείρηση διήρκεσε τουλάχιστον 11 ώρες, καθώς ο Κρις Μπράουν δεν άνοιγε την πόρτα στην αστυνομία για να ξεκινήσει η έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες δε, ο ράπερ πέταξε από το παράθυρο μια βαλίτσα με ένα πιστόλι, άλλα όπλα και ναρκωτικά και φώναξε στους αστυνομικούς: "Ελάτε να με πάρετε".

Ε, η αστυνομία τελικά τον συνέλαβε, όμως όπως διαβάζουμε στα social media, ο ράπερ αφέθηκε ήδη ελεύθερος, με τον -ελληνικής καταγωγής παρεμπιπτόντως- συνήγορό του Μαρκ Γεράγο (Mark Geragos) να υποστηρίζει ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του είναι αβάσιμες και κατασκευασμένες [φωτό κάτω]

Ο Κρις Μπράουν δηλώνει αθώος, ωστόσο εάν η πράξη του αποδειχθεί, η επίθεση με όπλο επισύρει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, με πρόστιμο 10.000 δολάρια.

Η ίδια η κοπέλα όμως, η οποία γνώριζε τον ράπερ καιρό, μίλησε πριν από λίγο στο E! News περιγράφοντας την εμπειρία της.

Η Μπέιλι ξεκινά την περιγραφή εξηγώντας ότι κάποια στιγμή βρέθηκε στην κουζίνα του Μπράουν όπου και θαύμαζε μερικά κοσμήματα που βρισκόταν εκεί. Και τότε έγινε το "κακό".

"Θαύμαζα έναν σταυρό με διαμάντια. Δεν το σήκωσα επάνω, δεν το άγγιξα... τίποτα", λέει η Κουράν, προσθέτοντας ότι ένας από τους φίλους του ράπερ μπήκε μέσα την είδε και έρχισε να φωνάζει "Μην αγγίζει τα κοσμήματα, βγες έξω"..

"Εκείνος άρχισε να με βρίζει και τότε ήταν που ο Κρις Μπράουν τρελάθηκε, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να μου φωνάζει να ξεκουμπιστώ... Νόμιζα ότι θα με πυροβολούσε", συνέχισε η κοπέλα τονίζοντας όμως ότι η απειλή ήταν μόνο προς εκείνη και όχι προς κανεναν από τους άλλους που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Φοβήθηκε για τη ζωή της η κοπέλα και θέλησε να φύγει, αλλά οι άνθρωποι του Μπράουν δεν της έδιναν τα πράγματά της και το τηλέφωνό της πριν υπογράψει μια δήλωση εμπιστευτικότητας. Εκείνη δεν θέλησε να υπογράψει τίποτα άρπαξε το τηλέφωνο και άρχισε να τρέχει ξυπόλητη έξω από το σπίτι. Εκεί πιστεύει ότι ένας γείτονας την είδε και κάλεσε την αστυνομία.

"Κρύφτηκα κάτω από ένα φορτηγό και τους έβλεπα να με πλησιάζουν αλλά δεν με βρήκαν. Έτσι ξέφυγα", περιέγραψε η κοπέλα αναμένοντας τις εξελίξεις.